teda myslím že na slovensku sa to takto volá.
takže, ak by ste mali za úlohu pripraviť ostatným súťažiacim večeru - predjedlo, polievku, hlavné jedlo, dezert, nápoje, čo by to bolo?
a akú "zábavu" by ste im vymysleli?
Ako predjedlo tymiánové bochníky s tzatziki, polievka hokaidó krém, hlavné jedlo Lomo Saltado, dezert asi pannacotta, nápoj čo ja viem, pivo možno Zábava? Vzal by som ich do dediny na futbal, nech vedia čo je bojové pole
predjedlo by som dala taku tu sunku plnenu chrenovym kremom polievku daku kremovu (hribovu alebo brokolicovu) hl jedlo morcacie maso plnene rukolou camembertom a brusnicami a k tomu zemiaky pecene asi dezert tiramisu a program by som ich do aquaparku vzala
hmm predjedlo caponata s domacim chlebikom, ostrokysla polievka (toto je hrozne tazke, lebo milujem robit vselijake polievky, ale tuto robi menej ludi a vela ludom chuti ), hlavne jedlo burrito? alebo nejake cestoviny s brutalnou omackou, dezert nejaky sorbet alebo cinnamon buns, napoj limetkovo malinovo mangova margarita a zabava nevieem, ist do utulku vencit psikov mozno
supis tema inak!
Prosciutto s niecim co sa k tomu hodi a cerstvou bagetkou alebo lososovu natierku
Klasicku cesnacku so syrom a krutonmi
Steak s omackou na zelenom koreni + opekana zelenina/zemiaky
Tiramisu
Napoj - domaca limonada s matou (fakt viem taku enonuno spravit)
A program netusiiiim
predjedlo - grécky šalát
polievka - asi klasika mäsovo-zeleninový vývar s domácimi rezancami (od babky )
hlavné jedlo - rezne naopak s opekanými zamiakmi
dezert - mrkvovo-kokosovo-mandľové muffiny
nápoje - nejaké tie bio zdravé 100%-tné džúsy a minerálka
ako zábavu by som zvolilu hru "Would you rather" alebo "Heads up!" - obe sú to hry na tablety/mobily a tá druhá je vlastne niečo ako Activity.
nedostali by nič
by som šla posledná, všetky dni by som sa nažrala do prasknutia a posledný deň by dostali tak chlieb s masťou a cibuľou, lebo sebe navariť viem, ale som lenivý kuchár a nerada varím podľa receptu
a ako zábavu by si mohli navariť sami, a mám to vyriešené!
Predjedlo - rybacia pomazanka na chlebe (dobrú pomazánku robim! )
Polievka - vajcova s krutonikmi
Hl.jedlo- kuracie prsia na medovo-horcicovej omáčke (ale trochu viac horcicovej ako medovej..už som sa poučila ) a k tomu ryža aj zemiaky
Dezert - muffinky s lentilkami!
A ako nápoj by som im rozmixovala nejake ovocia
Prípitok by sme mali s malinou
...a program..buď poledance, kone, alebo nejaké kolotoče by boli superko ..alebo by som ich zobrala na dnb party
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
supis tema inak!
Klasicku cesnacku so syrom a krutonmi
Steak s omackou na zelenom koreni + opekana zelenina/zemiaky
Tiramisu
Napoj - domaca limonada s matou (fakt viem taku enonuno spravit)
A program netusiiiim
polievka - asi klasika mäsovo-zeleninový vývar s domácimi rezancami (od babky )
hlavné jedlo - rezne naopak s opekanými zamiakmi
dezert - mrkvovo-kokosovo-mandľové muffiny
nápoje - nejaké tie bio zdravé 100%-tné džúsy a minerálka
ako zábavu by som zvolilu hru "Would you rather" alebo "Heads up!" - obe sú to hry na tablety/mobily a tá druhá je vlastne niečo ako Activity.
by som šla posledná, všetky dni by som sa nažrala do prasknutia a posledný deň by dostali tak chlieb s masťou a cibuľou, lebo sebe navariť viem, ale som lenivý kuchár a nerada varím podľa receptu
a ako zábavu by si mohli navariť sami, a mám to vyriešené!
Polievka - vajcova s krutonikmi
Hl.jedlo- kuracie prsia na medovo-horcicovej omáčke (ale trochu viac horcicovej ako medovej..už som sa poučila ) a k tomu ryža aj zemiaky
Dezert - muffinky s lentilkami!
A ako nápoj by som im rozmixovala nejake ovocia
Prípitok by sme mali s malinou
...a program..buď poledance, kone, alebo nejaké kolotoče by boli superko ..alebo by som ich zobrala na dnb party