najskôr by som chcel vedieť, načo tá zostava bude určená, potom celkový rozpočet..
inak zbytočne drahá doska, ramky asi budú s veľkými pasívmi, ktoré môžu zavadzať vˇačšiemu chladiču, a predimenzovaný zdroj. Dalo by sa to poskladať kus lepšie
@matus123 ten procesor od AMD sa pri hrach ani zdaleka nechyta na Intel (njeraz je pomalsi ako i3-3220) a okrem toho je taktovany na doraz takze ho je problem vyhnat na 4.5GHz (tym straca najvacsiu vyhodu procesorov od AMD)
@rieper zdroj mi ostal zo starej zostavy len som chcel mat istotu ze to utiahne..
skladam masinu na gamblenie novych hier na vysokych detailoch...
@kosmiklove ked mi zoberes SSD a rozkopes moju masinu na kasu,musis ratat s tym ze sa u teba zastavim...
isiel som si zobrat to SSDcko ale ked som tam uvidel Vaiko neodolal som
@patuskoo vies co je smutne? ze vacsina cechov a slovakov bere tuto konzolu presne tak ako si ju komentoval ty...pretoze je prezentovana ako rodinna konzola...kedysi som mal taky nazor ako ty ale ked som sa pozrel ake exkluzivity ponuka nintendo v kombinacii s pohybovym ovladanim tak som mal jasno v tom co si kupim
a ked si zobereme teraz novinku WII U...taky tekken, mass effect 3, zombie u, call of duty black ops 2, darksiders 2, assassins creed 3...to su podla teba druhotriedne hry hlavne pre deti? ked myslis...
@kosmiklove vo Wowku urcite ale C&C hravam odmalicka to by mohlo byt zaujimave,inak najlepsi bol Generals s datadiskom tento novy Red alert3 sa mi az tak nepacil a C&C4 je uplny prepadak..
@frano wowko nemyslim...myslim warcraft...a c&c hravam od malicka aj ja...generals je ale picovina vcetne zero hour...a styrka tak isto...najlepsi bol RA2 s datadiskom yuris revenge alebo tiberian sun s datadiskom firestorm...
@kosmiklove ak sa ti paci ze budovy vyrastaju zo zeme ako huby po dazdi tak prosim ale z taktickeho hladiska je lepsie ked je tam njaky ten robotnik. Ciii???
@frano nepaci sa mi prave ta druha cast ktoru si spomenul. prave koli tym robotnikom to uz neni klasicky C&C ale opici sa to napr po warcrafte alebo age of empires a im podobnym hram..
@matus123 AMD je vo vyvoji za Intelom niekolko rokov pozadu a tak sa ho snazi dobehnut vacsim poctom jadier, ktore maju vo vysledku 2x vacsiu spotrebu nez podobne intelacke cpu... intel ma modernu architekturu a jeho cpu su vykonovo na 1 jadro (singlethread load) lepsie aj o 40%..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
nechapem ako tomu mozu muzi rozumiet
tuto toto
» www.alza.sk/amd-phenom-ii-x...
8 jadro , 3,4 turboboost 4 GHz
tú I7 mám aj ja , a rozdiel je v tom e ke horšia a drahšia .
Kúpil by som si to AMD ale už mám grafiku od NVIDIA a to nerobí dobre keď sa to zmieša .
Jednoznačne vymeň intel za lacnejšie a lepšie AMD a skontroluj základovú dosku či tiež nebude mať problém s AMD ....
inak zbytočne drahá doska, ramky asi budú s veľkými pasívmi, ktoré môžu zavadzať vˇačšiemu chladiču, a predimenzovaný zdroj. Dalo by sa to poskladať kus lepšie
@matus123 ten procesor od AMD sa pri hrach ani zdaleka nechyta na Intel (njeraz je pomalsi ako i3-3220) a okrem toho je taktovany na doraz takze ho je problem vyhnat na 4.5GHz (tym straca najvacsiu vyhodu procesorov od AMD)
@rieper zdroj mi ostal zo starej zostavy len som chcel mat istotu ze to utiahne..
skladam masinu na gamblenie novych hier na vysokych detailoch...
@kosmiklove ked mi zoberes SSD a rozkopes moju masinu na kasu,musis ratat s tym ze sa u teba zastavim...
isiel som si zobrat to SSDcko ale ked som tam uvidel Vaiko neodolal som
ostalo mi aj 90GB SSD a dva 500GB 7200 otackove disky...
jedna z mnohych vyhod desktopu oproti konzolam...
a ked si zobereme teraz novinku WII U...taky tekken, mass effect 3, zombie u, call of duty black ops 2, darksiders 2, assassins creed 3...to su podla teba druhotriedne hry hlavne pre deti? ked myslis...
@rieper dik,hadam pomoze..
takze ten intel by som tam nechal..