polovicku tychto vyrazov hadzeme po sebe uplne bezne, cize by ma to nejak extra nerozhadzalo. asi najviac by ma nasralo to s tymi byvalymi. zvysok se vsakne
že som hlúpa som už neraz počula a sú situácie, keď to o sebe poviem sama úprimne
porovnávanie by ma naštvalo dosť, ale nemyslím, že by ma to nejako dojalo dlhoodbo
na všetko by som asi reagovala rovnako, keby to myslel vážne a hovoril často, poradila by som mu, nech ide do sveta a hľadá si inú, nakoľko nie som vhodná
Svojim spôsobom každá z možností, ale predsa len, ak by si o mne niečo také myslel, aký význam by malo to, žeby so mnou bol? Veď by bol len sám proti sebe
Nepekná, páchnuca, tučná, zarastená s tým sa dá vždy niečo spraviť... Hlúpa, to urazí, ale preddposlednú možnosť by som nezniesla. A piata možnosť nehrozí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
To,že som škaredá by ma neurazilo lebo predsa ma vidí na začiatku,aj to akú mám postavu a podobne.
Ale neznášam ak má niekto porovnáva s inými!
Neznášam!
aľe smrdis
esteze ziadneho nemam
A že som sprostá počúvam denne
ak toto môže povedať partner partnerovi (je jedno, akého pohlavia)
na chyby treba upozorňovať diplomaticky........to je prejav lásky
pri týchto by som sa fakt rehotala. však preboha, potom by sa mal zamyslieť nad svojím vkusom
porovnávanie by ma naštvalo dosť, ale nemyslím, že by ma to nejako dojalo dlhoodbo
na všetko by som asi reagovala rovnako, keby to myslel vážne a hovoril často, poradila by som mu, nech ide do sveta a hľadá si inú, nakoľko nie som vhodná
by mal prestať chodiť s opicou ten čo to povie
Ale konkrétne neviem, nikdy ma neurazil a snáď to tak aj zostane
A hneď potom,že som hlúpa.