Minulý rok som mala toho nad hlavu až som si nenaplánovala prázdniny tento rok to nechcem nechať na náhodu...mala som veľa nápadov ale všade bolo "ale" ...rada by som uvítala konkrétne veci, (pokračovanie v komentároch )
lebo napríklad chcela som íst robiť dobrovolníčku ale na blízku som nenašla žiadnu organizáciu a keď som našla niečo zaujímavé potrebovali pomoc trebars na 2-5 hodín denne a ked si predstavím že mam cestovat 3hodiny tam a 3 s5 je to zbytočné mínanie času, rozmýšlala som nad detskými tábormi ale všetko čo som našla bolo buď chcú maturita (ešte nemám), mať nejaký kurz (kt. stál od 40 do 90eur- a v konečnom dosledku ste tam robili skoro zadarmo) alebo by som musela odísť na týžden zo školy lebo chcu si vás preskušat na školách v prírode a aj tak vás nemusia zobrať (kedže som študentka sš moc mi to nevyhovuje) rozmýšlala som aj nad dovolenku ale všetci v mojom veku chodia ešte s mamičkou a tatínkom musela by som ísť sama čo pre mňa nemá význam, brigáda - samozrejme tu mam po celý rok .....proste hladám niečo konkrétne- ak máte typy bola by som veľmi vďačná lebo už ma nebaví po internete hladat medzi tými ponukami
Tieto prázdniny som sa chcel učiť!! myslím že je najvyšší čas... ale nedostal som sa k tomu, som lenivý sa učiť... ak nemáš pred maturitou a máš brigádu po celý rok, prečo neskúsiš proste relaxovať?? isť sa prejsť, pozrieť film, niekoľkokrát premiestniť nábytok v izbe (to mi prišlo ako zábavne vždy keď som si povedal "idem sa učiť!!")... proste relaxuj, prázdniny máš len týždeň, nie je to večnosť, skús zregenerovať, ak máš hobby, venuj sa tomu, tak najlepšie vyťažíš z prázdnin najviac koľko ide
@ludusinqa95 veď práve ale po škole chcem ísť na pedagogiku preto by som veľmi rada uvítala takúto skusenosť - len ma celkom zarazil prístup tábor a dobrovolníctvo - neviem či hladám zle ale zatial boli všetky ponuky pre mna len kontraproduktívne
áno,aj ja som sa stretla s rôznymi názormi a to som z pedagogickej strednej...ale 100 ľudí 100 chutí.. asi len mali negatívnu skúsenosť preto tak reagovali.. v každom prípade skúšaj ďalej, nevzdávaj sa..
ak by si bola z východu tak viem aj helpnúť
@ludusinqa95 no som zrovna zo západu ako vieš mne by uplne stačilo keby je to dobrovolnícka činnost keby mam kde spať (tj že si nemusím ešte aj všetko platit okrem toho že budem robiť zadara) , proste potrebujem vypadnut z toho stereotypu čo mám tu doma
@blackpirate áno letné proste možno to nepochopíš ale momentálne som v takom stave že ma nič nebaví, nedokážem sa na nič tešiť potrebujem cieľ potrebujem sa tešiť na niečo ...lebo okrem "týchto prázdnin" väčšinu času trávim školou, zálubami čo mam už dané a nemusím to riešiť ale nechcem sa tesne pred letom obzriet a zistit že každý išiel niekam preč a ja tu o5 zostanem trčat je to pre mna velmi depresívne
@mouette Tak začni rybárčiť alebo ukradni niekoho ruku a zaveď ho do prírody možno nájdete nádherné miesto ktoré navždy zostane "vašim" a ak nie tak aspoň stráviš pekný deň možno ťa chytí za srdce hubárčenie alebo niečo, čo by si nikdy nepovedala že by ťa mohlo zaujímať poprípade ak by sa tebou nikto nenechal uniesť niekam do neznáma, tak to vyskúšaj sama ale v tom prípade z pochopiteľných dôvodov radšej nehubárči ak v tom nie si nejak viac znalá ako len laik... čo máš proti rodinnej dovolenke?? ak ti to tak lezie na nervy s rodinou by si mohla niekam isť ale potom sa od nich odtrhnúť a stráviť deň po svojom
@blackpirate som rodená dedinčanka cez okno mi je vidno srnky z kuchyne...nie že by mi príroda nič nehovorila ale som tam každu chvílu so psom a je to čarovnejšie než s ľudmi je tichučko vybeheme na lučku na posed a parádka ale proste mám to stále neni to nič výnimočné ked tak žijem Rodinné dovolenky nie že nemám rada ale nechodíme na ne v živote som s rodičmi nebola nikde skor je to tichá závisť a moja nechuť že som to nezažila a nezažijem Preto chcem niekam vypadnut proste preč na viac dni, chcela by som spoznať nových ľudi, nové miesta, niečo sa naučiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ak by si bola z východu tak viem aj helpnúť