Chcem žiť ďalej... Aj keď nebolo to tak vždy... Môj život bol a aj je pre mňa utrpením (nepýtajte sa prečo)... A nie vždy som to utrpenie zvládala... Začala som trpieť depresiami a niekoľkokrát som sa pokúsila o samovraždu... Bola som tak blízko smrti... Na (ne)šťastie sa mi však ani jeden pokus nepodaril napriek tomu, že boli tie pokusy viacnásobné...Od predávkovania liekmi až po obesenie sa... Smrť ma doteraz fascinuje... Ale zabiť by som sa nechcela... Počas pobytu na psychiatrii(áno bola som na psychiatrii v cvokárni...po pokusoch zabiť sa) som si však uvedomila veľa dôležitých vecí... Ktovie čo je po smrti...Možno je to úžasné, možno budem trpieť ešte viac ako tu (aj keď niekedy sa mi zdá, že viac sa už ani nedá) a možno už nebude vôbec nič...Ale jedna vec je istá...Vrátiť späť sa už nikdy môcť nebudem...Nikdy...Oplatí sa žiť aj pre tých pár maličkostí, lebo raz príde deň keď sa s nimi budem musieť rozlúčiť... Týmto chcem len povedať...Pokiaľ chcete umrieť... Dobre sa zamyslite nad tým čo spravíte... Položte si otázky...napr. Naozaj mi nič z môjho života nebude chýbať? Naozaj to spravím, napriek tomu, že budú trpieť kvôli mne ďalší ľudia ktorí chcú žiť a ja zničím ďalšie životy?... Skôr než budete konať...Zamyslite sa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A beztak som nesmrtelny, takze nemam moc na vyber