byť s rodinkou už konečne. Ale myslím v úplnosti. Rodičia, babka, teta, môj najdrahší brácha, kt. som nevidela od septembra, bratranec1, bratranec2, ktorého som tiež nevidela od septembra, krstní rodičia ... proste všetci v jednej obývačke. Ako rozbaľujeme darčeky, smejeme sa nad ponožkami a bratrancovými spodkami, voniame voňavky, jeme salónky, čakáme na otca, kým doje kapra, smejeme sa z krstného, že nevie spievať koledy ... chcem byť proste s nimi konečne
koláče a stromček a babku a dedka a mamku a brata a rozprávky a nech ten stromček svieti a zem. šalát a kapustnicu a rozkrojiť jablko a zjesť med s cesnakom a neísť spať a mať sneh....
a z hmotnych veci by to bol asi mobil alebo tiez gitara..rada by som sa naucila na nej hrat, ale na tieto veci si musim nasetrit sama...viem, ze na toto by moji rodicia nemali
Možno ma ešte nechytila vianočná nálada a možno ma ani nechytí. Momentálne nič nechcem a ani sa na vianoce nejak neteším. Už to nie je to čo to bývalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Ale potešilo by napríklad toto.
A žehličku na vlasy
A kapustnicu a úžasný zemiakový šalát, krásny stromček
stolnú lampu chcem a aby mi naši prispeli na externý HDD, lebo som si taký drahý vyhliadla a do Vianoc naň nenašetrím
a hocičo čo príde
Nový notebook, lebo starý doslúžil (už je - v predstihu)
Stretnutie s našimi a vianočné chvíľky s rodinkou (bude!!)
Nákupy vo výpredajoch v Londýne (bude!!)
Poriadny koncert počas Vianoc (mohol by byť, však @tikalok ? Možno nie cez Vianoce, ale po nich!!)
z hmotných vecí by ma potešil nejaký jed. aby som jej ho nalilala do čaju.
a ešte jednu vec...
a toto
ale aj mne by to seklo nie ?
suhlasim
koláče a stromček a babku a dedka a mamku a brata a rozprávky a nech ten stromček svieti a zem. šalát a kapustnicu a rozkrojiť jablko a zjesť med s cesnakom a neísť spať a mať sneh....
» www.techbox.sk/audio-repro/c14...
aby sme boli zdravi
a z hmotnych veci by to bol asi mobil alebo tiez gitara..rada by som sa naucila na nej hrat, ale na tieto veci si musim nasetrit sama...viem, ze na toto by moji rodicia nemali