Aké povolanie vás láka / aké povolanie už robíte? Robím tak trochu prieskum :o) a chápem, že niektorí z vás možno chcú byť ovocím do yogobelly príp. nechcete byť veľkí, ale toto nemám na mysli
kraus je ppci.... ak budem mat imanie tak budem robit z nehnutelnostami a so zmenkami.... ale zatal to vypada na uctovnika milanka hahaha bo akurat maturujem na oa
Ja, keď budem veľká, vyštudujem to, čo odo mňá čakajú rodičia a potm budem nezamestnaná a potom budem robiť v mekáči....zruinujem ho(chudák zvieratá ) a potom sa budem venovať tomu, čo som vyštudovala
mm,ja cem byt letuskou ale do 30-33 a potom budem robit co som vystudovala-to je zatial nist ale chcem byt ucitelkou v materskej skolke len rackujem trochu
Fotrovci a ja chu aby som bol veterinar, ale k tomu si este priberiem ulohu Dealera a chovatela mravcov a myrmekológa. Tiez by som chcel skusit lovit vzacne zvierata a rastliny pre nejaku ZOO, pripadne mat svoju vlastnu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
(a teraz sa táto diskusia vymaže )
a ja chcem vyštudovať špeciálnu pedagogiku.. a potom robiť s psycháčmi
Bingo! Získavaš 100 bodov!
Ale nemusela si to všetkým prezradiť...
Áno, presne preto som to nehovorila nahlas...
Tak poľahýnajme si všetci pred telku, veď boh sa o nás postará...
Sorry, ale v tom príspevku bola hnusná dávka irónie, ak si ju prehliadol...
Ale ak sa mi to nepodari tak sa budem trepat na Umelecku