Väčšina žien ti iste povie, že syntéza oboch týchto prototypov by bol ideál. V spoločnosti galantný, pozorný a milý, v súkromí dravý a dominantný. IMHO
ale nenechaj sa zmiasť tými super konverzáciami, ono je to stratégia
(a je to na Nintendo, nie na PC, ak by si to chcela hrať, ale zas, je to dosť dobré na to, aby to bola tvoja prvá hra na 3DS, ak nemáš čo s peniazmi
@obliviate ja chcem hladkať teraz nejaku mačičku ... najlepšie sivo-flakatú čo pradie a mňauká a tak prižmuruje oči ... to by mi teraz urobilo najviac radosť
@georg21 ok skúsim takto:
keď si mám predstaviť "tmavovlasého namakaného elegána ktorý vás roztrhá v posteli "
predstavím si
a v posteli toto
keď si predstavím "pozorného milého spoločníka"
tak si predstavím
(práve som zistila že zac efron dospel a momentálne som sa postavila pred dilemu ktorá pôvodne vôbec nemala byť dilemou
proste chlap má byť trošku badass s ktorým sa žena nudiť nebude a nie cuker ktorý je dobrý spoločník lebo z dobrých spoločníkov sú väčšinou len dobrí kamaráti
@magick55 myslim ze on nemusi mat herecky talent kedze havajsky sexy poloboh sa narodi asi len raz za milenium na neho staci len pozerat a nechat horiet stehna proste nieco ako megan fox v muzskej podobe
najlepsie v spolocnosti pozorného milého spoločníka a ked prideme domov tak tmavovlasého namakaného elegána ktorý vás roztrhá v posteli (doslova) proste spravny chlap by mal mat oboje stranky nechcem nejakeho hulvata ale zaroven chcem vzrusenie... aaa je to zlozite mal by mat oboje vlastnosti a vediet kedy ma aku pouzit !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
takto:
mam psov, nepotrebujem muza
8)
už aspoń mesiac čakám na vhodnú príležitosť pre tento citát
ale nenechaj sa zmiasť tými super konverzáciami, ono je to stratégia
(a je to na Nintendo, nie na PC, ak by si to chcela hrať, ale zas, je to dosť dobré na to, aby to bola tvoja prvá hra na 3DS, ak nemáš čo s peniazmi
@mielikki
no, to asi nie, hlavne nintendo 3DS je niečo ako potomok game boya, takže je to maličké a prenosné
(ale aj tak ma teší, že môj občasný FE spam niekoho zaujal
» burdeldali.files.wordpress.com/2012/09/tumblr_... podoba sa mi na jara filipa )
za čo si bol odkopnutý? za to, že si bol pozorný a milý?!
nemám šťastie, bo mi tam stále chýba to "pozorný a milý" ...ono sex je super vec..ale na vzťah len to nepostačuje.....
skôr som čakal nejaké vecné odôvodnenie...
keď si mám predstaviť "tmavovlasého namakaného elegána ktorý vás roztrhá v posteli "
predstavím si
a v posteli toto
keď si predstavím "pozorného milého spoločníka"
tak si predstavím
(práve som zistila že zac efron dospel a momentálne som sa postavila pred dilemu ktorá pôvodne vôbec nemala byť dilemou
proste chlap má byť trošku badass s ktorým sa žena nudiť nebude a nie cuker ktorý je dobrý spoločník lebo z dobrých spoločníkov sú väčšinou len dobrí kamaráti
@lawey Jaro Filip bol strýko dlhoročnej spolužiačky mojej sestry ты можешь мне не верить, можешь мне не верить, сука!
@11 @18 word