Ak niekto da normalnejsiu anketu(ci diskuiu) tak vzdy nekto napise ze to uz tu bolo.No a co?Tak asi chce aktualne info.Ak niekto da nieco co tu este nebolo tak kazdy napise ze jaka sprostost.Cize vsetko normalne tu uz bolo a teraz sa davaju uz len blbe ta
do istej miery s tebou súhlasím. a už dlhšie som nad tým rozmýšľala, že je celkom hlúpe odvolávať sa na existujúce témy (samozrejme myslím IBA prípady, že tá téma bola založená pred dvoma rokmi, nie to, že bude denne 20 fór o vysvedčení ), keď už sú niekde dávno zahrabané, ale na druhej strane, to, že je stará, neznamená, že je zbytočná
preto by bolo celkom fajn, keby sa tá staršia diskusia nejakým spôsobom "oživila" že by proste mohla byť medzi novými, ale bola by to vlastne tá stará... ja neviem, či to nie je blbosť, ale proste len aby boli "v hre" aj tie staré, napriek tomu, že sú staré
myslím si, že niededy sa nedá sledovať všetko, čo sa tu deje...preto je jasné, že sa isté veci opakujú...ak chce niekto niečo založiť, mal by sa najprv pozrieť, či niečo také tu už bolo...ale nevidím dôvod, prečo by sa veľmi staré veci nemohli zopakovať, ved je tu aj kopa nových ľudí, ktorí majú aj iné názory...ak niekto nechce, nemusí sa vyjadrovať...ale tiež sa mi nepáči, ked sú tu v rovnakom čase tie isté veci dokola
@luc.ka tie oživené diskusie by mohli byť fajn, len bohužiaľ, takmer všetci sa pozerajú len na ponuku nových založených tém...a potom im nikto neodpovie, lebo o tom nevedia...ale nápad sa mi páči
ale zakladať stále ankety a diskusie o Twilighte...je fakt prehnané...
keď je nejaká diskusia staršia,môže byť...
ale ja hrabem aj v starých a reagujem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
preto by bolo celkom fajn, keby sa tá staršia diskusia nejakým spôsobom "oživila" že by proste mohla byť medzi novými, ale bola by to vlastne tá stará... ja neviem, či to nie je blbosť, ale proste len aby boli "v hre" aj tie staré, napriek tomu, že sú staré
@luc.ka tie oživené diskusie by mohli byť fajn, len bohužiaľ, takmer všetci sa pozerajú len na ponuku nových založených tém...a potom im nikto neodpovie, lebo o tom nevedia...ale nápad sa mi páči
keď je nejaká diskusia staršia,môže byť...
ale ja hrabem aj v starých a reagujem...