ja som raz jedol u takých rybárov také malé klobásky, vyzeralo to ako fazule a chutilo to ako nejaké larvy a bolo to určené na zajedanie lacnej vodky a bolo to o 5 ráno pri jazere na duchonke. a už vám stačí informácií z môjho opileckého života.
suhlas s kaskom, zalezi od toho,kto ta dotycna je.
Ale ak vidim aj cudzieho cloveka plakat,pride aj mne smutno a luto.
Ak je t oniekto blizky,tak citim neskutonu uzkost a chce sa mi plakat s nim,resp. aspon ho objat a ubezpecit ze bude dobre. urcite ma to nenecha lahostajnym... musim sa s tym clovekom porozpravat a skusit mu pomoct,aspon tym ze ho vypocujem.
Neviem cudzi mi je to viac menej jedno a znamy podla toho preco, obcas ked skusia hrat na city tak ich poslem nech si aj oci vyplacu neznasam ked niekto zacne hrat na city
Odbacate od temy! Tema je spekacky a co k nim. Ja ked si opekam tak najnovsie jablko, fajn pusti stavu a je velmi sladke
Otazka je formulovana zle (adekvatne veku opytujucej sa). Chalan ako ktory. Ja osobne citim lutost a ked vidim cudziu babu (teda plakat vidavam iba cudzie baby, lebo kamosky moc nemam a tych par ked vidim zvycajne sa smeju (asi na mne) tak sa jej chcem prihovorit a utesit ju, ale moja hanblivost a bojazlivost to nedovoli.
no síce nie som chlapec, ale mám chuť vyjadriť sa, že tie vaše trápne obkecávačky "párky, špekačky" a pod. bolo dosť trápne. buď píšte k veci, alebo dajte fóru pokoj
hmm ja som si vzdy myslela ze ked chalan vidi babu plakat citi sa ako utesitel. prosto velky pan hrdina o ktoreho hrud sa moze baba opriet (ci do nej vysmrkat ale nie ja to beriem ale ja som dost silna osoba mna len tak nieco nerozplace (jedine co to dokaze je pocit ze by som sklamala mamku neviem preco esdte aj ked som si slachy potrhala som ani slzu nevyronila
no co asi ? joj sak to zalezi od situcie nie, ze preco holka place ..vrr ak koli nemu tak mozno vinu, mozno nic, mozno aspon lutost, ak len tak, mozno ho to rozcitlevie a poradi pohladi..fakt netusim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
A ked kamaratka tak ma to sere.
Ale ak vidim aj cudzieho cloveka plakat,pride aj mne smutno a luto.
Ak je t oniekto blizky,tak citim neskutonu uzkost a chce sa mi plakat s nim,resp. aspon ho objat a ubezpecit ze bude dobre. urcite ma to nenecha lahostajnym... musim sa s tym clovekom porozpravat a skusit mu pomoct,aspon tym ze ho vypocujem.
Otazka je formulovana zle (adekvatne veku opytujucej sa). Chalan ako ktory. Ja osobne citim lutost a ked vidim cudziu babu (teda plakat vidavam iba cudzie baby, lebo kamosky moc nemam a tych par ked vidim zvycajne sa smeju (asi na mne) tak sa jej chcem prihovorit a utesit ju, ale moja hanblivost a bojazlivost to nedovoli.
inak ludia ale neni nahdou v slanine vela cholesterolu? ale taka opekana slaninka je dobraa,mnam mnam
Este stihas na noc do ladnicky dat,akurat sa to korenie dobre vpije do masa.
no alebo nieco grilovane by som si teda tiez dala...
...
ja som baba ale myslim, ze vacsina citi bezmocnost :/
to su mi otazky.. plac robi zeny zenami.. neznym stvorenim aj ked su silnejsie ako my chlpi...
a čo s tohto fora vyplyva....baby ak sa vam chce plakať dajte s s chlapom špekačku alebo kusisko mastnej slaniny a svet bude gombička