U sa rovna R krat suma od n=1 po n = nekonecno (R/r) na n+1 krat suma od m=0 po m=n g n m cosinus m lambda plus h n m sinus m lambda krat p n m cosinus theta
hm.... tak ak je zároveň aj sexy, tak to v kombinácií s úsmevom, pocitom šťastia je príjemné... takže sa cítim aj ja príjemne... hlavne ak som to šťastie dotyčnej/mu spôsobil ja
keď nemám náladu, tak mi je jedno, že pri mne sedí najšťastnejší človek na svete.. ale keď mi je fajn, tak sa teším spolu s ním.. určite lepšie vidieť šťastného človeka než tie hnusné obočia dolu..
nenávidím ten debilný negativizmus sálajúci z každej strany... Keď vidím, ako sa na seba ľudia na ulici mračia, zazerajú na seba, sú mrzutí a nešťastní v tom, čo robia, úplne ma to oberá o energiu... Keď vidím šťastného človeka cítim nejaké zvláštne zadosťučinenie a pôsobí to na mňa veľmi povzbudivo, je krásne vedieť, že v tejto hektickej, kapitalistickej spoločnosti ešte existujú ľudia, ktorí dokážu byť šťastní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
inak sa na seba často nepozerám, takže až tak často tých šťastných ľudí nevidím.
potom je to sranda ze sa na seba usmievame aj ked sa nepozname
prelozim:
maaam amahah meehmae?
.
keď mi je dobre, a vidím úsmev, je mi ešte lepšie,
keď mi je nanič: tak čosi ako: veď sa len smej, ono ti to už dlho nevydrží
ak mám náladu blbú, len sa nad ním tíško pousmejem, že je aspoň niekomu dobre
a ak je to len tak bezprostredné, teším sa s ním a dostane ma to do stavu bláááznivéého
Neviem či je šťastný.
ked je niekto stastny tak bud ma to este viac zarmuti alebo sa tiez usmejem zalezi na tom ako na mna ten clovek posobi