viem, že toto je dooosť blbá otázka, no musím sa ju spýtať. Chodila som s jedným chalanom, ktorému som dala kopačky (podvádzal cvok), no mala som ho OZAJ rada. Proste kissy a podlamujúce sa kolená.
Hm, asi este veeeelmi dlho, ak sa budes davat po par dnoch od rozchodu cez icq dokopy so spoluziakom a na prvom rande sa bozkavat, ale inak nic osobne proti...
Ale vazne - ja som si tiez myslel, ked som mal 15, ze ako veeelmi milujem, ale som skoro prisiel na to, ze laska nie su len kissy, roztrasene kolena a buchajuce srdce, ono je dost velky rozdiel medzi zamilovanostou a laskou a to, co ty popisujes, je zamilovanost, ktora je krasna, ale nie je to laska... moj nazor
7. tka je to jasne povedz mu ze budte len kamosi...neviem aky je ten chalan len niektory z nas maju tendenciu brat vztahy dost vazne v takom mladom veku...takze radsej to rychlo ukonci lebo mu mozno ublizis
7. - podla mna predbiehas, uz som to tu pisal tisickrat, tak ma neukamenujte, ze sa opakujem, heh, holka, ked si tie city, ktore su so zamilovanostou spojene teraz takto rychlo vyminies, tak uz ta nic nebude tesit, ja osobne si to radsej setrim, mam 22 rokov, s nikym som este nechodil a o bozkavani ani nerozpravam, jasne, ze ja nie som nejaky vzor, podla ktoreho musia robit vsetci, ale ja chcem potesit tu pravu
19 - lebo proste na ICQ to bolo iné ale nje, fakt som taký príjemný pocit, aj keď som bola s ním, len to bozkávanie... neviem, ako by ste vy povedali chalanovi, že sa s ním nechcete bozkávať? to je šibnuté...
22 - nie, jasne, ze sa moze, ale je ine sa bavit a ine mat v tom, ehm, prax Vies, na ICQ je to podla teba ine? Ved ak ho lubis, tak je jedno, ci ICQ alebo nazivo, nie? Si si ista, ze ho lubis? Vies, co je to laska vobec? Laska myslim, nie zalubenie, lebo zalubit sa moze aj male decko (ja prvykrat v 8 rokoch ), ale lubit je ovela viac ako len byt zalubeny a nepride to zo dna na den...
Holyknight - nikdy si nemal 15 rokov? A dospiet nepotrebuje len ona, mam dojem
ja som in love stale...ale ten prvy mesiac zamilovanosti-normalne som tyzdne nejedla sxudla 5 kil...Ja som asi vzdy trochu inaca...Ale tearz uz je vsetko okk
28 - pretoze chodit s niekym nie je len taka hracka a v 15 rokoch podla mna nemozes este vediet, co je laska, sorry, akoze nechcem ta odsudzovat za to, ze si mlada, ale preco nepestujes normalne kamaratstva, mozno priatelstva? Preco musis s niekym chodit? Lebo vsetci chodia? Lebo je to moderne? Lebo si zalubena? To su podla mna slabe dovody.
Ja mam taku teoriu, ze najprv laska a az potom mozes zacat rozmyslat o chodeni. Teda aby ma niekto zas zle nepochopil, laska je dlhodoba zalezitost a rozvija sa aj ked dvaja spolu chodia, ale nejaky zaklad tam musi predsa byt a hlavne musia to mysliet vazne, nie len tak, ze skusime, uzijeme si a zas "o dum dal", take neuznavam
pestujem, ale proste keď ma niečo k chalanovi ťahá, tak ho vyhľadávam a to už ani ostatní nevolajú kamarádstvo (ale zase za ním neposkakujem a nekričím: poďme spolu chodiť! - bože, to už len keď si predstavím je haluz )
a kedy vieš, že s niekým chodíš? keď sa ťa to spýta? po roku, dvoch? po prekročení nejakej pomyselnej hranice?
31 - no asi tak, ako napisal Holyknight, teda tak nejako aspon myslim, heh, este som s nikym nechodil No ale hej, proste aby bolo obidvom jasne, ako to vlastne je, pokial nikto nic nenavrhol, tak sa neda o chodeni hovorit, teda mozno hej, ale aspon ja by som chcel zacat tak
36 - ani s tym citenim sa vyborne si nie som isty, si predstav, ze pri decku, ktore stale robi rodicom zle, sa asi nikto dobre neciti, ale jeho rodicia ho maju aj tak radi, takze nemusis sa s niekym citit dobre, ale mozes ho napriek tomu milovat - ano, uznavam, je to trosku nieco ine ako pri laske medzi chalanom a holkou, ale tak chcel som nejake prirovnanie
Ale s tou doverou suhlasim, podla mna je laska absolutna ucta a dovera - ze si toho cloveka velmi vazis a doverujes mu, ze mu chces len dobre a o to sa aj snazis, lebo mozem povedat, ze niekoho lubim, kym to skutkom lasky nedokazem, tak to je o nicom laska, takze asi tak
Ale s tou doverou suhlasim, podla mna je laska absolutna ucta a dovera - ze si toho cloveka velmi vazis a doverujes mu, ze mu chces len dobre a o to sa aj snazis, lebo mozem povedat, ze niekoho lubim, kym to skutkom lasky nedokazem, tak to je o nicom laska
...teraz neviem ci to je len tvoja teoria alebo si ozaj niekoho moc lubil...ale vystihol si to uplne presne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ale vazne - ja som si tiez myslel, ked som mal 15, ze ako veeelmi milujem, ale som skoro prisiel na to, ze laska nie su len kissy, roztrasene kolena a buchajuce srdce, ono je dost velky rozdiel medzi zamilovanostou a laskou a to, co ty popisujes, je zamilovanost, ktora je krasna, ale nie je to laska... moj nazor
tie kolená a bozky boli len na ilustráciu - nezakladám si na tom...
a 10. - po jednom "že rande" ho mám pustiť k vode? omg
Holyknight - nikdy si nemal 15 rokov? A dospiet nepotrebuje len ona, mam dojem
no a ak láska nepríde za deň, prečo mi tak veľa z vás radí, aby som sa rozišla??
Ja mam taku teoriu, ze najprv laska a az potom mozes zacat rozmyslat o chodeni. Teda aby ma niekto zas zle nepochopil, laska je dlhodoba zalezitost a rozvija sa aj ked dvaja spolu chodia, ale nejaky zaklad tam musi predsa byt a hlavne musia to mysliet vazne, nie len tak, ze skusime, uzijeme si a zas "o dum dal", take neuznavam
pestujem, ale proste keď ma niečo k chalanovi ťahá, tak ho vyhľadávam a to už ani ostatní nevolajú kamarádstvo (ale zase za ním neposkakujem a nekričím: poďme spolu chodiť! - bože, to už len keď si predstavím je haluz )
a kedy vieš, že s niekým chodíš? keď sa ťa to spýta? po roku, dvoch? po prekročení nejakej pomyselnej hranice?
laska je vtedy, ked uz vsetka euforia opadne a stale chces byt s nim a citis sa s nim vyborne a doverujes mu...
Ale s tou doverou suhlasim, podla mna je laska absolutna ucta a dovera - ze si toho cloveka velmi vazis a doverujes mu, ze mu chces len dobre a o to sa aj snazis, lebo mozem povedat, ze niekoho lubim, kym to skutkom lasky nedokazem, tak to je o nicom laska, takze asi tak
...teraz neviem ci to je len tvoja teoria alebo si ozaj niekoho moc lubil...ale vystihol si to uplne presne
Vlastne, mno, stale sa snazim