8>> do frasa a ja som si klikol ale len pre to aby som vedel o koho sa jedná čiže je to
14 ročné dievča!!
neklikajte na ňu !!!!
k téme: ty si akože čo? takých tu už bolo, čo nadávali na systém toho statusovania, lenže ono to viac menej funguje perfektne problém je iba medzi stoličkou a klávesnicou!
skús napísať aspoň 10 super extra bombových blogov tak v niekoľko týždňových intervaloch, potom okomentovať aspoň 10 blogov denne, a zapájať sa aspoň do každej tretej diskusií, po polroku budeš možno aj malá hviezdička
aj ja som prec casom...davnejsim napisala forum,..presne som apelovala na to,ze scem byt klicacie semienko..
nebudem ta odcudzovat,ze sces nieco dosiahnut, lebo je to fajn...
ale ak mas otravovat spolunazivatelom Birdzu ty,,ze budes zakladat 5 for denne(to je priklad,hej?) a pisat veeela nezmyselnych blogov,tak skoncis ako napriklad Kyttynka ci jak sa vola ta otrava ...a podobne...
54. Ved ale už len fakt, že si založila takúto diskuciu naznačuje, že sem chodíš práve kvôli statusom. Statusy sú fajn, ved kto sa nepoteší, ked sa mu ten jeho zvýši, ale mna by osobne veľmi netešilo, keby sa mi zvyšoval vdaka zakladaniu takýchto úplne nezmyselných pseudo-diskusií
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
a ja teež just nekliknem
taaakze.....to je este dost
14 ročné dievča!!
neklikajte na ňu !!!!
k téme: ty si akože čo? takých tu už bolo, čo nadávali na systém toho statusovania, lenže ono to viac menej funguje perfektne problém je iba medzi stoličkou a klávesnicou!
Joj ty mas problemy...nie je to v podstate jedno.Potrebujes dospiet...a neriesit konecne blbosti.
aj tak som klicacie semienko ...
BEEEE BE BEEEEE BE!!!!!!!
vies...to preto su tajne cisla lebo su TAJNE...a nemas o nich vediet
boze odpust...
pochopila si to už?????
nemoze to ist normalnou prirodzenou cestou?
spontannost ludia...spontannost..
aj ja som prec casom...davnejsim napisala forum,..presne som apelovala na to,ze scem byt klicacie semienko..
nebudem ta odcudzovat,ze sces nieco dosiahnut, lebo je to fajn...
ale ak mas otravovat spolunazivatelom Birdzu ty,,ze budes zakladat 5 for denne(to je priklad,hej?) a pisat veeela nezmyselnych blogov,tak skoncis ako napriklad Kyttynka ci jak sa vola ta otrava ...a podobne...
vazne..nechaj tomu volny priebeh..
Ak tu chodis. tak tu chodievaj koli ludom. To ako keby si do skoly chodila len koli znamkam
a ani neviem ako rychlo idem nahor ..
nechodím sem kôli statusom....ale kôli luďom ...nwm čo furt šetci zabŕdate česť výnimkám.....