Ludia...boha môjho..budú Vianoce tak mi pls poradte čo podaruvávate vy vášmu priatelovi/priateľke na Vianoce chalani vy skúste nejaký váš pohľad na vec a baby ..možno nejaké skúsenosti,rady atď.. Diký
Ja viem,že radiť pre niekoho cudzieho tak špecifickú vec ako toto je veľmi nepresné a takmer neiniciatívne ale zdržte sa prosím komentov typu nepoznám ho. Ďakujem dopredu.
No presne nad tým rozmýšlam ... ja som s ním rok , ale niesom na také veci ako že knizka na naše fotky, alebo zaramovaná fotka , a take zaľubene hovadinky. Ja som normálne na praktické veci ktoré sa mu zíjdu a myslím že to chalanov stále poteší.
Takže tento rok to vyzerá na stolnú lampu , ktorú ešte nikdy nemal ! A naozaj by mu bodla , lebo toto veľke svetlo na stene vkuse zapnuté katastrofa Treba trošku aj intimčo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ak nám to dovtedy vydrží no
Takže tento rok to vyzerá na stolnú lampu , ktorú ešte nikdy nemal ! A naozaj by mu bodla , lebo toto veľke svetlo na stene vkuse zapnuté katastrofa Treba trošku aj intimčo