Musím sa učiť..potom v tej skurv. zime ísť do obchodu,ktorý je vzdialený 20minút pešo..a potom ten nákup odniesť jednej osobe a tam ostať spinkať do zajtra.
Chcem..sa len tak vyvalovať,ísť do roboty konečne a večer si len užívať s xxx a nemyslieť,že sa mi učiť stále treba..ach
Nemusím nič...len idem vyvnčiť psov A chcem si dnes dať "generálku" - vaňa, dať sa komplet dokopy, nejaká maska na xicht, opíliť, nalakovať nechty a tak...zajtra ideme na oslavu von, tak nech nejako vyzerám
musím vyzdravieť a dohnať učivo a chcem vyzdravieť, ísť konečne do školy medzi ľudí, následne dohnať, všetko čo treba, naučiť sa pár skladieb a užiť si zajtrajšiu oslavu čiže bolo by dobré sa niako dnes vzchopiť
musím sa učiť na databázy, lineárnu algebru, diskrétnu matiku, analýzu...atď... príp. premýšlať kde ma od februára zamestnajú s jebnutým trápnym gymplom!
chcem (a aj zachvíľku idem ) ísť na zákazku aj napriek tomu že som chorý, naplánovať si večer, nakúpiť, navariť, tancovať atd je to ho veľa čo chcem spraviť a aj spravím
trčat do štvrt na 3v škole potom sa pobalit a cestovat domov z intraku ked pridem odchadzam do Bytče pozret kamosku a chcem si dat konecne nieco jedle..napriklad kebab no a večer na skype volat s brazilcanom
mala by som ísť na pizzu so spolužiakmi, dohodli sme sa všetci, teda 15ti ale nejako sa mi nechce... hm a čo dnes chcem ? prísť domov pred 16tou, dať si čokoládový puding, horúci kúpeľ a celý zvyšok dňa stráviŤ pod teplou huňatou dekou ideálna predstava
Keďže mám po skúškovom tak nemusím nič! A chcem (resp urobím) : spraviť si s priateľom grilovaný encián, potom si zacvičiť, dať si kúpeľ a posunúť na sa ďalší level vo francúzštine a španielčine na duolingu.
za 10 minút je asi obed (kurča a pečené zemiaky ♥), o pol hodiny ideme do hypernovi, potom ku mne prídu kamarátky a ideme hrať activity a večer chcela mama na nejakú operu (tak dúfam, že bezomňa) a možno sa pozriem na biológiu
dnes by som si chcela pozrieť seriál, spraviť nejakú výnimočne dobrú večeru, umelecky tvoriť, nalakovať si nechty, osprchovať sa a kvalitne sa vyspať ... čo sa týka toho "musím" , tak dnes výnimočne nemusím nič
musim sa ucit, ale uz sa mi neda, ani kon by sa nevladal tolko ucit a ustne skusky su nefer a je... a hotovo!!! a zas ma kazdy po skuskach len ja nie a potom ma caka bakalarka, ak spravim skusky, takze je irelevantne co len mysliet na to, co chcem najblizsieho pol roka... inak sa mam fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
takze len sprcha,oholit a spat...
Inak dobre vieme co ty pijes, to sa vinom nazvat neda
Chcem..sa len tak vyvalovať,ísť do roboty konečne a večer si len užívať s xxx a nemyslieť,že sa mi učiť stále treba..ach
a náhodou, teraz mám naozajstné kalifornské ružové víno VO FĽAŠI!
@tomias málo mám :/
@lawey a vodu nechces napustit?
Fiha, nieco oslavujes, ze normalne vino z flase si vytiahla?
Musim upratat (ach) a napisat dalsiu kapitolu
a hej no, včera sme s kamarátom oslavovali nespravené skúšky, ale druhú fľašu sme nedopili, lebo sme zaspali
Teda sa ti blizi den, kedy somnou poklebetis o problematike asexuality?
nie, pretože ja tie skúšky ešte spravím!
Aj tak neverim, ze si vzchopna mi to nejak rozumne vysvetlit
a chcem.. ešte neviem pozrieť si seriál, poobede asi čítať, alebo upratovať, večer len v posteli
dneska som ale strasne leniva
a umrieť...
asi si otvorím nejaké domáce a rodičia budú pyšní, že vychovali hlúpu alkoholičku!
bohužial to, čo musím je prednejšie
a chcela by som si pospať no