Ludia, ja si neviem pomôcť... moja fantázia je na cucky a nedokážem prísť na to čo recitovať na tejto šialenej súťaži! Sakra!
Hodte mi sem prosím nejaký tip, čo ste napr. recitovali vy. To mi stačí, zatial,
Dakujem, doskakavenia priatelia!!!!
smiley: jezisssss dufam ze my to nebudeme tento rok mat ked sme deviataci bo ma... ja som recitovala taky text na 2 strany z knihy Prvé trampoty ... to aj na strednej mate HK ?
ach jaj ty maš trapenie...sak zober neaku knižku kde su basne a zober si prvu najkratšiu aku sa možeš naučiť a jeto...nad čim sa tak zbytočne trapiť?...
neviem ako sa to volalo ale bol to dennik nejakeho dievcatka v koncentracnom tabore a to recitovala taka baba, sice to bolo asi pred 4 rokmi ale nato sa neda zabudnut lebo ten text je dost silny
to je moje odpurucanie ak to niekde najdes
nooo nwm nieco take stredne dlhe nie moc detske a tak tazko ti poradit.. ale som stastnyyy ze my ako deviataci to uz tento rok nemame ja som to z dusee nenavidel
@charonsro v zivote som sa tak nerehotal ako ked si recitoval tu piesen o tkacke a vymyslal si si slova v domnieke ze sa trafis do textu.....funniest thing ever !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
to je moje odpurucanie ak to niekde najdes