myslím si, že človek je vo svojej podstate stále rovnaký - môže to v sebe potláčať, môže sa to snažiť ignorovať, ale hlboko vo svojom vnútri si bude vedomý, že to je pretvárka
ľudia sa podľa mňa nemenia - menia sa len naše očakávania
A ak predpokladame, ze ide o cisty umysel cloveka zmenit sa k lepsiemu , nenazval by som to pretvarkou... pretvarka je skor snaha navodit urcity dojem za urcitym cielom....
Clovek by sa mal snazit byt stale lepsi. Takuto 'pretvarku' kludne odpustim....
Cloveka moze zmenit prostedie v ktorom sa nachadza a ludia ktory ho obklopuju !!!no okrem ineho mna zmenil Absinth....spoznal som ho osobne pred rokom a odvtedy sme najlepsi kamarati
@hluzar - ja som ešte také nezažila, preto to nemôžeš potvrdiť, ale ani vyvrátiť... ja mám s týmto dosť negatívnu skúsenosť, keď sa ľudia (vlastne jeden človek) v mojom okolí pod váhou vonkajších vplyvov zmenil na nepoznanie - až neskôr som si uvedomila, že sa nezmenil vôbec, že bol taký stále, len ja som to nechcela vidieť, pokiaľ sa to nepredralo viac na povrch a pokiaľ sa ma to nezačalo bytostne dotýkať
človek je tvor ovplyvniteľný, a zmeniť ho dokáže prakticky všetko... prostredie v ktorom žije, drogy, peniaze, kamaráti atd... vlastne áno, všetko sa dá zhrnúť pod jedným názvom (prostredie)
úplne všetko ..všetky faktory ,ktoré ovplyvňujú človeka ...či už sú to sociálne faktory ,alebo iné ...hudba,alkohol ,drogy ,priatelia ,život,rodina,škola ..všetučko !
Ja som sa počas môjho 14 ročného života menila vela krád .
Ale najčastejšie ma zmenili ludia okolo mňa
Pretože ludia ma dokážu neskutočne ovplyvniť a ani si to nevšimnem .
Bola som už ovplyvnená feťákmi , byflošmi , emákmi , rodičmi .... Proste každým , ale pred rokom som našla samú seba . Tk teraz sa už často neovplyvňujem .
Ale pred nedávnom ma do nepoznania zmenilo sklamanie v láske
Vraví sa, že sa ľudia menia. Občas sa stane niečo nečakané, život sa vám vymkne z pod kontroly a zrúti sa ako domček z karát. Potom je človek odkázaný na pád.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ľudia sa podľa mňa nemenia - menia sa len naše očakávania
A ak predpokladame, ze ide o cisty umysel cloveka zmenit sa k lepsiemu , nenazval by som to pretvarkou... pretvarka je skor snaha navodit urcity dojem za urcitym cielom....
Clovek by sa mal snazit byt stale lepsi. Takuto 'pretvarku' kludne odpustim....
zas aj peniaze ale pri nich ked si clovek zachova chladnu hlavu tak to môže ustáť
a ta zivotna prihoda sa tiez da prezit bez zmeny na spravani.
no a este prostredie dokaze zmenit cloveka ale tiez zalezi na sile vôle dotycneho
Ale najčastejšie ma zmenili ludia okolo mňa
Pretože ludia ma dokážu neskutočne ovplyvniť a ani si to nevšimnem .
Bola som už ovplyvnená feťákmi , byflošmi , emákmi , rodičmi .... Proste každým , ale pred rokom som našla samú seba . Tk teraz sa už často neovplyvňujem .
Ale pred nedávnom ma do nepoznania zmenilo sklamanie v láske