...tigre sibírske sú na okraji vyhynutia? také krásne, vznešené zvieratá. samozrejme vďaka ľuďom, ktorí ich lovia pre ich krásu... nôž sa mi vo vrecku otvára.
Som vedel že v téme zvieratka si dala ty fórum..úprimne zvieratká mam rád ale pre mňa za mňa nech skau svetové problémy nevyrieši bedákanie nad smrtou zvierat..
@gothicpoethic zije v takom sulade s prirodou, ako nikto. Keby vsetci tak zili, tak by bol svet krasny a vsetky zvieratka stastne a zdrave. taka je nasa kamila
@camilla chápem sú to životy ale svet sa nemože venovat záchrane zvieratám ked sú tu dolezitejsie problémy..mali by zakázat ich lov to je jasne ale nič viac si neviem rpesdtsavizt co by sa dalo pre ne urobit..
@pubertslatinocelny vy teliatka, ja ich nemôžem zachrániť, ale pýtam sa, čo hovoríte na to, že ten druh mačkovitých šeliem pomaly vykapáva... ach bože, namýšľaví dementi, ste k smiechu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
navod ti da jedine @camilla