Ja to mám a volame si s frajerkou z domu vzdy ked máme chut, máme to uplne zadarmo a zvuk cisty ako keby sme sedeli pri sebe ked bude za chvilku wifi signal rozsireny ako ten telefonny, bude to ešte lepšie tuto aplikaciu pouzivaju vo velkych mestach na zapade, kde maju wifi uz skoro vsade, takze mozu vsade volat zadarmo..
@milanstraka Takže, ak majú obidve strany nainštalovanú túto aplikáciu a taktiež majú prístup na net (wifi), tak sa telefonuje zadarmo? To naozaj? Inak, náhodou nevieš, koľko by to "bralo" dát z normálne predplateného balíčka?
@marek2031 ono ta aplikacia sa ti stiahne do telefonu a mas to ako vlastnu siet... ked chceš zavolat tomu clovekovi ktory to ma sa ta najskor opyta, ci volat normalne alebo cez ten program. Tak isto ti v telefonnom zozname ukaze kto ten program ma plus vela dalsich vymozeností to má. Daju sa tam posielat obrazky, sms atd... A hovory su naozaj zadarmo, ked sa vola cez ten program. Ani ho nemusiš mat zapnuty, proste ti zacne zvonit telefon s logom toho programu ked ti cez neho niekto vola.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@heatrow hej , funguje to, ale musíš byť na nete, v podstate sú to hovory ako cez skype , oplatí sa to ak máš doma wifi