je vidno že je večer a niektorí už nevedia čo píšu
inak Chrochtáfka neni nič extra, je to auto ktoré neurazí ani ničím najviac neprekvapí, ale bral by som ho lebo je fakt veľké (hlavne kombi) a keď niečo prevážam napr. skúšobňu tak mi veľké auto treba (a Logan MCV neni auto ale rumunský kočík
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
hmm, okrídlená slepice, to môžem
ld-%C5%A0koda-Octavia-Combi-in-Pragu.png" target="_blank"> ld-%C5%A0koda-Octavia-Combi-in-Pragu.png" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
len Mustang
@nenavidim
a znovu v ďalšej diskusii ho spomínam!
ale tie nové... tie sa môžu rovnať s passatmi. Hoci na ne nemajú, sú dosť na úrovni.
vysnivane auto to pre mna rozhodne nie je, ale zase taky sluzobak by nebol odveci
inak Chrochtáfka neni nič extra, je to auto ktoré neurazí ani ničím najviac neprekvapí, ale bral by som ho lebo je fakt veľké (hlavne kombi) a keď niečo prevážam napr. skúšobňu tak mi veľké auto treba (a Logan MCV neni auto ale rumunský kočík
a ešte k tej "láske" k autám.. kto aspoň troška má vzťah k autám, tak nemôže "milovať" jeden celý model, možno milovať len určité to jedno afto
Tak ako ja mám Felinku tak ju "lúbim" ale kebyže si kúpim inú Feliciu tak to nikdy také nebude ako k tej "prvej"
Perš určite vie o čom hovorím
BTW, vies aku ma este inu vyhodu sex vo fave oproti inym?
to už si netrúfnem hádať