@antubis oni jeden na druheho rozpravaju a kazdy hovori uplne nieco ine..to je fakt sila ale musim uvazit ze zuzku tu poznam od zakladky a jeho iba ten rok..tak verim radsej jej..vie ze moju doveru sklamat a ma po chlebe..
Snazim sa ju neriesit a verit im aj tak Som rad takym "pitlom", ktory aj ked sa nakoniec kvoli tomuto v cloveku sklame a zostane doranany, nakoniec to prezije a je pripraveny na dalsie "pouzitie"
ver tomu, z ktoreho ust ide skôr smútok zo správania druhého, z ktoreho ust ide láska, nie nenávisť. lebo kazdy clovek si moze uvedomit, ze nie je dokonaly. takých sa drž, co si priznaju chybu a snazia sa poucit
ale koľko takých som videla a zažila...a hlavne tzv. priateľstvá na celý život medzi dievčatami, čo na seba za chrbtom kydajú a ohovárajú sa...je mnoho falošných...a vidím to, ale jedno viem, že moji priatelia falošní nie sú, a to je hlavné
to poznam az vlemi dobre.....ja a moj bivali......vlemi sme sal ubili a oli sme skoro pol roka...a teraz?sme jak psy na seba.......le to je jeho problem,,ja sa len prisposobujem,vlastne zzuz nesme ani v kontakte....a tka je to lepsie-------
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale kazdemu, co jeho jest - ved sa im to vrati!