zedli ste hadovi nohy!! pozerajte si tam modré z neba kde sú ludia bez nôh bez hláv ty kks samé depresivné sračky človek vám nevyhoviie z ničím.. načo vám je tá telka keď iba pič*jete aké sračky tam dávajú
paci sa mi ako tu vacsina na to frflete ale aj tak to pozerate. preco si nepriznate ze vas to bavi. ved aj tak to vacsina ludi pozera z cirej skodoradosti.
Nehovorím nič - nevidel som z týchto hovadín absolútne nič a nemám chuť ani čas to meniť. Za posledné dva roky som pozeral zopárkrát počasie, to je všetko.
@idiotproof no neviem neviem, keby som bol nejako nútený to pozerať, tak ešte len vtedy začnem frflať (a nie iba to). Takto mi pohodlne stačí to celé ignorovať.
Za celý čas na intráku som si ani raz nespustil TV stream a vôbec mi nechýba, ani doma som v obývačke netrávil čas viac-menej nikdy. Podstatné správy si prejdem za pár minút na nete.
@night ved jasne, ja to nikomu neberiem. nikoho nenutim to pozerat. ja to mam miesto terapie, raz za tyzden sa uistim ze na svete existuju aj sprostejsi ludia ako ja a je mi dobre
len ma irituju ti od ktorych pocut "no a ten farmar to je hrozne, ako to moze niekto pozerat. ved v minulej casti ked ten jano isiel za tou..." a opise celu situaciu. zjavne to pozeral ale bude sa tvarit a dusovat ze nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Dávajú tam aj dobré veci ale dosť málo.
@idiotproof no neviem neviem, keby som bol nejako nútený to pozerať, tak ešte len vtedy začnem frflať (a nie iba to). Takto mi pohodlne stačí to celé ignorovať.
Za celý čas na intráku som si ani raz nespustil TV stream a vôbec mi nechýba, ani doma som v obývačke netrávil čas viac-menej nikdy. Podstatné správy si prejdem za pár minút na nete.
len ma irituju ti od ktorych pocut "no a ten farmar to je hrozne, ako to moze niekto pozerat. ved v minulej casti ked ten jano isiel za tou..." a opise celu situaciu. zjavne to pozeral ale bude sa tvarit a dusovat ze nie.