mám neskutočnú, nevysvetliteľnú (i keď, viac menej je viac ako vysvetliteľná) slabosť na vyššie spomínanú herečku, čiže aj keby to bola argentínska telenovela konajúca sa v Montevideu, pozrel by som si to.
na druhej strane, ak sa mám aspoň na chvíľu vzdať týchto ružových okuliarov, priznávam: prvoplánový komerčný horror, ktorý nestojí o to, aby si na to čakal/čakala tých krvopotných 72 minút.
jeziin je to hororova komedia co riesite ale nato ze to bolo o satanistoch ci ocom vsetkom to bolo dost slabe a ten koniec jak jej umrielal ten chalan teda gigant slabosti "ja uz som bol mrtvy to ty si ma privolala"hodinu som sa natom smiala ale ved pohoo su aj vacsie mutantiny
strasne mi to pripominalo film moja sestra vlkodlak ci take daco..film ako celok nic moc ale aspon som si spomenul ze mam stiahnutu kapelu It Dies Today takze mam nove zvonenie =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
na druhej strane, ak sa mám aspoň na chvíľu vzdať týchto ružových okuliarov, priznávam: prvoplánový komerčný horror, ktorý nestojí o to, aby si na to čakal/čakala tých krvopotných 72 minút.
Takže sa ti páči môj album?
samozrejme, že áno.
Áno,som.
Ale na nej nie.
Ale Amanda Seyfried nesklamala, ju milujem
A film, no neviem čo si mám o ňom myslieť, bola to blbosť, ale na druhej strane videl som aj väčšie kraviny ...
Ja by som nazvala svoj hnojom ako nejakou horor.komédiou.