Tak ak vynecham celkovo vizualizaciu stranky ktora mi pride ako podla sablony, tak nevidim nic nove v tych strankach , preco by tam ludia mali chodit ako obrazky ? tych je momentalne vsade velka pica ako ako prinutis ludi aby si zavreli fb a klikli na tvoju stranku, respektive ako ich donutis ist niekam inam ako na 9gag ? a ten wrestling ? tak s tym by sa mohlo nieco robit ale musis byt strasne aktualny a popracovat hlavne na vizuale stranky a hlavne si kup nejaku domenu prosimta a kasli na tieto free...
zle.. snaz sa viac... nepouzivaj generatory ako webnode, ked chces kvalitnu stranku.. nauc sa radsej photoshop, illustrator,(mozes aj flash.. radsej HTML5 a CSS3, ale flash ma stale co ponuknut), html, css, javascript a jeho kniznice, nejaky serverovy scriptovaci jazyk a databazu asi najrozsirenejsie a zaroven free by bolo PHP a MySQL.. nauc sa nieco o internetovom marketingu, nejake to SEO... A hlavne nedavaj trapne slogany... Nemozes predsa napisat ze maximum zabavy len u teba.. lebo ked tam niekto dojde tak sa zasmeje len na tej jednej vete... a potom to rovno vypina..
to tam mozes napisat ked to uz bude pod vlastnou domenou.. a bude to mat poriadnu navstevovanost.. teraz je to tam nezmyselne.. ten wrestling som si nevsimol.. ale len tolko k tomu.. ze siroku zakladnu ludi oblubujucich wrestling asi nebudes mat.. takze pokial z toho chces nejakym sposobom profitovat tak asi radsej kasli na to.. ale ked je to tak pre radost tak je to ok..
@romanzkrajinyx no dobre no si ma prekukol a teda nemyslím tým že sa nestotožňujem že som úplná socka čo nemá šajnu absolútne o ničom napríklad toto ma dosť sere ked to vidím aj na FB tak ma dvíha zo stoličky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
v albume mám viacje fotiek ako ty na tej stránke
ale nwm ci by som na nich chodila
Aj Vy môžete mať pôsobivú webstránku zdarma!
vidim ze si kodoval jak o zivot