ano, dost komplikovane su niektore veci, ako dizajnovo iny (to pochopitelne), lenkeby to straaasne dlho nenacitavalo..to musim mat iba jednu kartu otvorenu, lebo uz ked mam 4-5 tak nenacita za 5 minut ani jednu stranku...
Ale nehovorte mi že keď ste prvykrát prišli na birdz hned ste v nom mali prehlad. určite vám trvalo aspon nejaké 3 dni kým ste presne vedeli čo a ako. A teraz to nebude inak.
Navyše v podstate jediná zmena vo funkčnosti nastala v tom že menu máte hore a nie naboku. Ja nevidím jediný dôvod prečo bol starší birdz lepší :p
predtym bol urcite krajsi...ja som vedel, ze bude takyto debilny modry ako tie hrozne TSky...nechapem zmysel toho celeho...radsej mala pribudnut moznost editacie prispevku a podobne veci, co sa tu riesili...to sa nezmenilo, ale dizajn, ktory bol dobry sa zmenil na horsi...nie nadarmo sa hovori, ze v jednoduchosti je krasa...
@Lucates , praveze tento dizajn je jednoduchsi. Napr. v starom dizajne ani bohovy by sa nedali spustit skiny webiek, resp. ak by sme neratali zmenu farieb. Teraz sa da urobit cokolvek v skine -> vid » www.birdz.sk/webka/mayo/... - to si naskinoval sam v jednom CSS subore... novy BIRDZ toto umoznuje, lebo v jednoduchosti je krasa...
Ale ako som povedal... Nie je problem prevadzkovat aj staru verziu BIRDZu, ktora bude nacitavat nove aktualne data=nove fora, clanky... Len tam nebudu nove funkcie a nove sekcie....
25 tomas - to uz nie je potrebne, ludia si zvyknu aj na tento birdz, zas to nie je az take strasne, webka sa mi napriklad paci viac teraz...ale mohlo sa nieco vylepsit na prispevkoch...mozno ta editacia alebo celkom mi tu chyba citovanie, ked chcem na niekoho reagovat...su to drobnosti, ale neboli by na skodu, teraz to uz vidim v kazdom fore a toto mi pride take zastarale ako to funguje tu, ze to tu nie je...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
čo sa mi nepáči, že sa dajú pozerať moje príspevky vo forach.. to sa mi zdá dosť zbytočné. teraz si vie každý odsledovať moje kroky na birdze?
kvitujem to veľké množstvo ových funkcii + vylepšenia, kt. tu nastali už len naučiť sa orientovať
pochvala
Navyše v podstate jediná zmena vo funkčnosti nastala v tom že menu máte hore a nie naboku. Ja nevidím jediný dôvod prečo bol starší birdz lepší :p
- to si naskinoval sam v jednom CSS subore... novy BIRDZ toto umoznuje, lebo v jednoduchosti je krasa...
Ale ako som povedal... Nie je problem prevadzkovat aj staru verziu BIRDZu, ktora bude nacitavat nove aktualne data=nove fora, clanky... Len tam nebudu nove funkcie a nove sekcie....