chodila som o dva ročníky nižšie ako on. Ale to už na prvý pohľad bolo vidieť, že chce byť iný, no ale tá jeho "hudba" ako to ľudia často nazývajú sa mi absolútne nepáči a chce sa mi z nej grcať Ale seriózne ho vôbec nepoznám tak dobre, aby som mohla s istotou tvrdiť, čo je to za človeka.
ale seriózne horšie od tohto.... som videla už len jedno video, ktoré mi poslala nemenovaná prudce inteligentní dáma na smečku a tvrdila, že je to umenie
Šlo o ženu, ktorá zavýjala sťa mačací orgazmus a snažila sa pri tom robiť akési smiešne pohyby a vydávať zo seba nejaké slová... Mal to byť asi spev, ale to malo od toho ďaleko
hahaha vsetci nanho pindaju cela pohoda mozno s vynimkou trencianskej sušky nepaci sa mi to, aj ked páslo dievča pavy neviem obcas vyhnat z hlavy (ale to si radsej uz pustim tu perinbabovsku)
@grietusha takze vies ocenit tu originalitu a napad ako ostatni nevedia, ? ja si tsale neviem spravit nazor, a bola si aj live na nom ? ... y3lnats42 tak Teplo je viac chytlave si myslim a inak pavyasi aj preto lebo je to stara pesnicka cize mozno niekde v podvedomi sa ti pacila predtym
@tasha5 neviem, ci to je u mna cisto len o ocenovani niecoho ineho, mna to proste mrte bavi. bavi ma jeho pristup k veci, to, ako dokaze zo vsetkeho vybrat jeden pocit a uplne dokonale ho vyjadrit. co ja viem, studujem sucasne umenie a z mladych studentov umenia, ktorych pracu sa snazim sledovat, je panak jednoznacne to najlepsie, co sa momentalne deje.
samozrejme, ze som bola live. nenechala by som si ujst.
@grietusha no mne sa tiez paci ze je to ine, ze totalna alternativna najalternativnejsia, ale obcas to na tom perfromance bolo moc trochu ale napad je a texty zaujimave, a teda ked uz to z totho uhla pohladu hovoris tak to je co povedat, urcite novy vietor na scene to je jasne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Hejtujem pravidelne. Ráno, na obed a aj večer, prípade pri sexe takisto hejtujem..
au
Túto som počula ako prvú:
inač čo robil na tej pohode?
Šlo o ženu, ktorá zavýjala sťa mačací orgazmus a snažila sa pri tom robiť akési smiešne pohyby a vydávať zo seba nejaké slová... Mal to byť asi spev, ale to malo od toho ďaleko
podľa mňa je to neúspešný pokus napodobniť jednu českú skupinu (kt.mám vcelku rada a aj ju počúvam) www - neurobeat je vydarené cd
samozrejme, ze som bola live. nenechala by som si ujst.