pre mna je to fail...Burian je moj oblubeny producent kvoli releasom, ako je Kofola, Sound Park, Dynamo, remixom Meant To Be Free a This Feeling Inside. To je sposob, ako sa kvalitnou hudbou presadi vo svete, jeho song so Zdenkou "You" bol asi jeho najuspesnejsi. A potom k produkcii pridal akysi kravsky disko-house, vid tento song, ktory by bol ale v dub verzii este pocuvatelny...ale Robo sa drzi Spinning records a nezabuda na nich preto mu ostavam verny. Ku Egovi sa nevyjadrujem, kedze neviem kto to je a je mi ukradnuty...
@moonbeam detto..you znie paradne..trochu mi to pripomina aj bena golda alebo emeryho
ale ta blbost s egom mi uz lezie hore krkom, aj kvoli tomu, ze ked pridem kuknut na fb co je nove, cela nastenka je zaspamovana s odkazom na tu pesnicku..
@trdelniiiq na druhej strane mam pochopenie v tom ze mena ako Ego a podobne maju na slovensku vela fanusikov a Burianovi to pomoze k tomu aby sa zviditelnil a urcite aj viac zarobi...ale ak to ovplyvni jeho produkciu a strati svoju kvalitu tak to bude skoda...aj pod jeho aliasom Lego Planet ma par dobrych songov, pamatam na Indigo
@moonbeam vela dobrych producentov na sk/cz scene tu nemame, tak aspon tych par, vratane neho, by mohlo ostat vernych svojmu stylu
podobne ako sa uplne ale uplne skazila aj swedish house mafia..kym robili hudbu prevazne pre svoje publikum a pre radost, vytvarali skvele kusky..akonahle sa zacali spolcovat s rapermi a ist viac do komercie, vydavaju jeden bullshit za druhym s uplne rovnakou melodiou..
@moonbeam .. teraz neviem ci to bolo ironicky alebo nie .. ale som cakala ze ma tu niekto zavrazdi pri najmensom za to ... D ale proste je to tak ... kde su tie casy ked si musel makat na sebe aby s teba nieco bolo ... a teraz? vyspis sa z nejakym producentom a je s teba mega hviezda ktora aj na playbacku spieva hrozne falosne ... D a stale sa to zhorsuje ... ...
v poslednej dobe som sa naladila na tento štýl hudby a musím povedať, že aj táto vecička má čo to do seba... páči sa mi to. Nezávislačím, nepočúvam ju xkrát dookola ale je veľmi pekná...
Ako ani nvm co na to povedat ..... to ze mi to ide uz 2 den od rana do vecera bez prestavky asi hovori za vsetko .... podla mna to bude HIT OF THE SUMMER.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
ale nemám ani chuť na to.
...a ani nechcem
ale ta blbost s egom mi uz lezie hore krkom, aj kvoli tomu, ze ked pridem kuknut na fb co je nove, cela nastenka je zaspamovana s odkazom na tu pesnicku..
ináč to čo @4
podobne ako sa uplne ale uplne skazila aj swedish house mafia..kym robili hudbu prevazne pre svoje publikum a pre radost, vytvarali skvele kusky..akonahle sa zacali spolcovat s rapermi a ist viac do komercie, vydavaju jeden bullshit za druhym s uplne rovnakou melodiou..
@avieabbey pekne povedane
je to v pohode ale mne sa to nepáči aj ten text
ale počuvam to stale dookola kym mi to nezačne liezť na nervy
stálo ma to neskutočne veľa energie kým som si ju vypočul dokonca a viac už nechcem