ja by som si to nedala pretože sa mi to nepači strašne ... pride mi to take lacne...neviem ale kazdopadne urob ako uznas za vhodne...len si to prosim ta nedavaj ked nemas pekne brcuho lebo to je to najhorsie co sa moze stat
no dobre no..boliet to boli, ale zeby som na to umrela, to nie.. zalezi aj od teba, ako znasas bolest a tak.. aaaa..paci sa mi to riadne, a nezalezi mi na tom, co si okolie mysli.. takze proste ak ho fakt chces, tak si ho daj, bolest prezijes..
Zase až tak to nebolí ja som pred rokom aj dačo bola s kamrátkou išla si dať piercing do pupku ibaže !!! išla tam s dvadstiatimi eurami že si dá do pupku a stalo sa že piercing do pupku stál so všetkým aj s prepychnutím aj s piercingom aj s ošetrením videnzifikovaním a čo ja viem čim este 10 eur! tak si dala aj do jazyka za dalsich 10 eur ciže za 20eur ma dnes 2 piercingy ktore su uplne v pohode a bola osm pri tom ked jeje to robil divam na nu prepichol vobec ju to nebolelo a inac je pravda to že ako kohoh to boli skus popros niekohoh nech ti zahrizne do brucha ci to budes tak velmi citit alebo si tam strc spendil a alebo neviem ale ju to vobec nebolelo zase moju druhu kamarátku ta ma tiez uz asi tristvrte roka a prepychnutie ju bolelo trosku a stipalo tak mierne a potom asi 2 mesiace ju to bolelo bolo to este citlive ale inac prezit sa to urcite dá a v kazdom prípade ked ta to bude dlho boliet a budes mat nato nervy a mat toho dost da sa to odstrániť
ja to mam už 3 roky, a žiadne problemy som s tým nemala... pre niekoho to je sexi, a niekomu sa to nepáči vobec.... mňa osobne to nebolelo moc.. až prva dezinfekcia.... ale o mesiac je to uplne v pohode....
pacilo sa mi to, dala som si ho, vytiahla a teraz mam mini jazvicku a na peknom bruchu je pekny, ak nemas na to brucho tak si ho nedavaj, vyzera to smiesne.
ja osobne nie...jednak na to nemám brucho a jednak chcem byť matkou a nechcem zbytočne pre 2 roky krásy riskovať....okrem toho, som strašne zimomravá, takže by mi ho bolo vidno len v lete, kedy by som nosila krátke tričká (za predpokladu pekného bruška - aj čil ho mám pekné, len nie do trička pod kozy
bolieť to bolí určite, poznám viaceré baby, ktoré nebolel vpich, ale mesiace po vpichu trpeli hnisom a všeličím možným....mimochodom: chlapci to majú radi na pekných nastajlovaných fotkách u dievčat, ktoré slúžia výhradne na potešenie oka, ale ver mi, že tvoj drahý, ak by ťa mal rád, by tomu rád nebol....chlapi sú jednoduchí a také chcú aj dievčatá
nedala by som si ho. Vraj človek čo má piercing nesmie darovať neviem čo nejaké orgány alebo krv.. niečo také. A keby v budúcnosti moji rodičia, moje deti a iné ochoreli, ľutovala by som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale je len na tebe či si ho dáš alebo nie ... a sesternica ho mala a ževraj to dosť bolí ...
A kamoška má,vraj to bolelo viac jej mamu,ktorá sa na to dívala,ako ju a vyzerá celkom fajne
bolieť to bolí určite, poznám viaceré baby, ktoré nebolel vpich, ale mesiace po vpichu trpeli hnisom a všeličím možným....mimochodom: chlapci to majú radi na pekných nastajlovaných fotkách u dievčat, ktoré slúžia výhradne na potešenie oka, ale ver mi, že tvoj drahý, ak by ťa mal rád, by tomu rád nebol....chlapi sú jednoduchí a také chcú aj dievčatá