a ved jej za to nenadavajte, ked ma peniaze nech si kupi aj paris hilton.. ci ziarli tu niekto?
a tiez hovorim ze lacny nie.. najdi si taky kde recenzie pisu podobni ludia ako ty, co ho hlavne chcu na filmy.. teda vyhladavaj tam informacie o tom, ako sa na nom tie media pozeraju.. na mna jeden tablet caka doma (lenovo thinkpad) a rovno ti poviem ze tam ludia pisali ze nema dobre reproduktory, cize na to si treba davat pozor - ja viem ze by som ich nevyuzila, ale ty ich asi potrebovat budes, cize hlavne citaj recenzie.. ja by som povedala ze zacni kategoriou 300+ minimalne, ale zalezi aj na tebe aky velky display chces
Podľa mňa je to úplna blbosť, ja som si pred rokom kúpila tablet lebo som za tým šalela, myslela som ako ho bude využívať na filmy, hry a net ale ako mi prišiel som ho použila asi tak 5 krát, inak mi v šuplíku ležal 2 mesiace tak som ho predala. Toto leto ma zase chytila mánia na to a chcela som ipad ešte do minulého mesiaca a mala som ho dostať na vianoce, no naštastie som si to rozmyslela a zvážila to, že tablet som chcela iba pre značku ale ak máš notebook a smartfon , tablet ti určite netreba
@bublinka129 ahoj, ak ti staci 7 palcovy tak urcite nexus 7, pokial chces silou mocou 10 palcovy tak aspon asus transformer prime TF300T avsak ten sa pohybuje az od 350 eur
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
lacny tablet vyjebes do kosa a drahy tablet vyjebe za dmnciu do kosa teba
su aj lepsie hracky hadam
a tiez hovorim ze lacny nie.. najdi si taky kde recenzie pisu podobni ludia ako ty, co ho hlavne chcu na filmy.. teda vyhladavaj tam informacie o tom, ako sa na nom tie media pozeraju.. na mna jeden tablet caka doma (lenovo thinkpad) a rovno ti poviem ze tam ludia pisali ze nema dobre reproduktory, cize na to si treba davat pozor - ja viem ze by som ich nevyuzila, ale ty ich asi potrebovat budes, cize hlavne citaj recenzie.. ja by som povedala ze zacni kategoriou 300+ minimalne, ale zalezi aj na tebe aky velky display chces