tak ked je to na narodky tak to je dost na hovno kebyze ste len tak niekde a ponukne sa, ze ti to zaplati, tak fajn. ale na narodky, ze ti nevie nic vymysliet?... lenivost?
@elemia alebo skor nedostatok volneho casu na uskutočnenie kúpy..v stručnosti od pondelka do piatku robi 16 hodin a prichadza večer okolo 11 sme spolu cez víkendi kedy zasa robíme iné veci...je to strasne...
rad pozyvam dievca a rad byvam pozvany. Asi takymto stylom nato idem. Ale zas beriem na vedomie, ze priatelka je studentka takze skor platim vacsinu ja. Ak ide o vacsie objemy napr. dovolenka plati si aj ona. Je to normalne.
neviem, taky darcek by som neprijala, mam rada darceky prave kvoli tomu prekvapeniu a kvoli pocitu, ze niekto si spomenul, nie kvoli tomu, ze teraz mam narodeniny alebo co a teraz mi musis kupit to a to a hento...
Celkovo mi takýto prístup vyhovuje, od každého Viem, že darček je darček, ale ak to má byť niečo, čo bude zapadať prachom niekde hlboko v skrini, radšej si vyberiem sama
darček? ja som na darčekové náznaky vždy zaťažená, pred akýmkoľvek sviatkom už mesiac vopred hovorím, čo by som chcela, prekvapujúco to ale nikto nepochopí, a tak som majiteľkou gaziliónu sošiek a sprchových gélov
keby šlo o chalana, asi by som si cvrkla od radosti keby za mnou prišiel a spýtal sa ,,akú knihu chceš na narodeniny?" ale mám rada prekvapenia, keďže ja sama ľuďom bezdôvodne kupujem darčeky počas roka, len preto, že ma napadne, že by sa im páčili (takže ľudia v mojom okolí už dostali veci ako želatínové oko, tričko alebo šalát)
@nihili presne tak ako ja, stale davam naznaky, co by som chcela, plnu izbu mam naznakov co sa mi paci, v poslednych rokoch to uz poviem na rovinu a vzdy dostanem nejaku chujovinu, sošky su uz uskladnene v troch skatuliach na povale a s tymi gelmi je to tiez tak iste...
a s tym bezdovodnym kupovanim darcekov pre kamaratky, tak isto
nevidim na tom nic zle, keby mi niekto kupoval darcek takymto sposobom, aspon by som mala istotu, ze mi nekupi sprostost a on/ona by mal/a istotu, ze to aj vyuzijem a ze sa mi to paci (hlavne na zaciatku vztahu, akehokolvek vztahu, kde by ma nemusel este poznat natolko, aby vedel, co sa mi paci)
Nuž taka je doba, ak by som mal kopu eur, nepytam sa a kupim jej strasne drahe auto, takto mam na jej dar max par sto eur a radsej sa opytam, ako mam vyhodit tie eura za prkotinu, ktora ju sice potesi, ale nebude to to prave orechové
robim to pravidelne ona vie co chce co ju potesi a spravi radost tak nech si vybere dostane rozpocet a ma to zatial stym nebol ziaden problem za dva roky uz clovek nakupi vsetko co by chcel a nove veci na rozum niak neprichadzaju a kchce knihu nech sa paci ak chce sperk taktiez nech si povie ak ukaze " TOTO " tak mozem ist o tyzden a kupit to.... ale ak sama nevie tak nech si najprv vybere a nebude problem stym ze sa jej to nepaci a neni to podla jej vkusu
tak toto sa mi este nestalo on ma vzdy natahuje aj mesiac dopredu a aj ked mam niekedy tusenie co by to mohlo byt tak on ma otoci uplne inym smerom a ja som aj tak nakoniec vzdy prekvapena a to sa mi na tom paci najviac ze sam rozmysla nad tym co by sa mi pacilo a spravi mi prekvapko a este nikdy som nebola sklamana
ja som pripravila priatelovi na meniny uzasne prekvapenie, že mu nieco kupim a napeciem muffiny (este nikdy som mu ich nerobila)... a vsetko vcera dosral, ked sa spytal, ci mu neurobim zajtra muffiny
môj priateľ to občas tiež takto rieši, hlavne keď sa jedná o oblečenie.... a je mi to nepríjemné, ale už som to nejak prestala riešiť... zase naopak, keď kupuje nejakú technickú vecičku (napr. mobil), parfém a podobné, tak vie, čo sa mi páči a čo mám rada, takže to vyberá sám a snaží sa ma prekvapiť...
neviem, bolo by mi to blbé....nerada poznám presnú cenu darčeka....akoby som sa ho pýtala, za koľko mu stojím....radšej nech kúpi dajakú kravinu za pár šupiek
mňa poteší čokoľvek čo mi kúpi hlavne že je to z lásky ale inak na tá situácia s ktorou forum súvisí sa mi stáve pri ňom ale neviem čím to je,ale vždy na udobrenie mi kúpi nakkrajší darček ale mne je to proste jedno mám rada všetky darčeky od neh
@magorka presne...proste mne je blbe ze viem kolko by to stalo a nechcem aby to bolo drahe lebo napriklad ja moc v značkových obchodoch nenakupujem a on zasa iba tam......a tak ked mi povedal že si mám ist vybrať nejaké tričko rifle alebo čokolvek do kenvella že do 2000sk tak mna skoro rozpkalal ako som s cítila trapne.. a pro tom to on mysli tak že mi chce kúpiť niečo čo sa mi bude páčiť ako tipovať na mna rifle...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
ved on ti tym chce spravit radost predsa
(a som fakt zvedava, kolko este for o veciach a problemoch v tvojom vztahu zalozis
ale osobne by som. ... aj keby som vedela, ze mozno nevybral idealne, radsej nech vybera sam....
- osobo, čo chceš na narodky?
- to nezoženieš
- tak niečo iné
- no, špirála mi dochádza
- fajn
A je po problémoch ako diskusie: Čo kúpiť kamoške k narodeninám?
keby šlo o chalana, asi by som si cvrkla od radosti keby za mnou prišiel a spýtal sa ,,akú knihu chceš na narodeniny?" ale mám rada prekvapenia, keďže ja sama ľuďom bezdôvodne kupujem darčeky počas roka, len preto, že ma napadne, že by sa im páčili (takže ľudia v mojom okolí už dostali veci ako želatínové oko, tričko alebo šalát)
a s tym bezdovodnym kupovanim darcekov pre kamaratky, tak isto
nevidim na tom nic zle, keby mi niekto kupoval darcek takymto sposobom, aspon by som mala istotu, ze mi nekupi sprostost a on/ona by mal/a istotu, ze to aj vyuzijem a ze sa mi to paci (hlavne na zaciatku vztahu, akehokolvek vztahu, kde by ma nemusel este poznat natolko, aby vedel, co sa mi paci)
Podľa mňa je to hrozné, ale samozrejme každý to vníma inak.