nadpis si nevsimajte trvalo mi 10 min kym som daco vymyslela
no takže ja osobne nenavidim ked mi niekto piše že : čauky *hodiš temu??* tam ide hlavne o to ze hodiš temu....alebo ked mi niekto hovori : hmm čo ideme robit? a ešte takych co furt a n
hm, takych co pisu ze "hodis temu?" ani ja nejak nemusim, ak chce ten dotycny pisat tak nech vymysli temu on predsa
a to s tymi gramatickymi chybami, mne sa to nestava lebo to ja zvyknem byt ta co opravujem, ale tu na nete to nerobim casto, nech si kazdy pise ako chce, je to jeho vizitka
opravujem len spoluziaka v skole, aj to pre jeho dobro aby si uvedomil kde spravil chybu a to je ine
@zizisko ja z Teba obcas umieram. To len taka vsuvka, akoze v dobrom .
Co sa mna tyka, nie. Nevadi mi to konkretne slovne spojenie, lebo aj ja ho obcas pouzijem smiley:, ale zalezi to tiez od toho, KTO ho povie. Napriklad poznam ludi, co ho hovoria iba tak, aby rec nestala a na to sa potom neda vymysliet zvacsa nic moc. Ale mam aj par kamaratov, co to vravia bud z recesie, alebo sa pytaju NAOZAJ a potom sa vacsinou situacia aj tak vyvinie sama .
hmm s tým "čauky hodíš tému " som sa zatiaľ stretla len na pokeci a takých idiotov čo mi toto píšu ignorujem...a napr. ja nemám rada keď mi niekto napíše a nemá o čom písať a potom ja čakám či napíše niečo duchaplné a dostanem len "si tu????????????" ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a to s tymi gramatickymi chybami, mne sa to nestava lebo to ja zvyknem byt ta co opravujem, ale tu na nete to nerobim casto, nech si kazdy pise ako chce, je to jeho vizitka
opravujem len spoluziaka v skole, aj to pre jeho dobro aby si uvedomil kde spravil chybu a to je ine
Co sa mna tyka, nie. Nevadi mi to konkretne slovne spojenie, lebo aj ja ho obcas pouzijem smiley:, ale zalezi to tiez od toho, KTO ho povie. Napriklad poznam ludi, co ho hovoria iba tak, aby rec nestala a na to sa potom neda vymysliet zvacsa nic moc. Ale mam aj par kamaratov, co to vravia bud z recesie, alebo sa pytaju NAOZAJ a potom sa vacsinou situacia aj tak vyvinie sama .
..kvak..