3tia seria zdaleka nedosahuje napatie, ake bolo v prvej a druhej serii...zoradila by som to ozaj poporade - naj bola 1.seria, 2. bola celkom v pohode a tretia no nic moc...okrem dojimaveho momentu, ked zabili saru
Podla mňa každá séria prison break má svoje čaro. Páči sa mi ako v druhej sérii boli proti sebe Michel a alexander mahone a terza spolu spolupracujú. Sú dosť rovnaký súpery spolu im to ide lepšie.
Tretia bola zo zaciatku uple super,presne ako koniec druhej serie... teraz to trosku motaju s tymi prestavkami a nevydarenymi pokusmi o utek....ale zacina zas prituhovat takze sa tesim... zajtra rano si pozrem dalsiu cast po 2 tyzdnovej prestavocke.
Paci sa mi opät prepletenost osudov,som zvedavy kto vlastne ten zahadny ,,fisherman,, je a co ma spolocne s celou ,,company,,.
myslim ze 1 seriou mal skoncit cely prison break....ale videli ze mali sledovanost a robia dalsie na silu diely...ako bavi ma to stale ale jednotka je jednoznacne naj....ide byt aj 4ta seria no nehajme sa prekvapit co v nej potom bude
ja som nevidel viac iba ako utiekli z vezenia a ked isli vymenit whistlera za LJa tak whistler usiel...a aj mahone...a nevedia ze co idu robit..a asi chitia aj male basketbalistu ...
podla mna je tretia seria omnoho lepsie ako druha... ta bola o nicom, vela pribehov a z casti do casti ziaden posun.... prva seria bola jednoznascne najlepsie, ale druha bola naozaj sucha...
no tak prva bola asi fakt naj, ale zas druha sa mi pacila jak sa ta vkuse dotahovali z mahonom...a tretia v zasade neni zla ale zatial najlasabsia a ma nasrali ze zabili saru...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Čo myslíte čo nájde tá Žena v tom kufríku???
Paci sa mi opät prepletenost osudov,som zvedavy kto vlastne ten zahadny ,,fisherman,, je a co ma spolocne s celou ,,company,,.
ale i tak to kukam furt D
ale tento posledny utek bol dost lacny
Som zvedavý na štvrtú séériu ale to ešte vela vody váhom sa preleje kým bude
naj bola aj tak prva
prison break milujeem.. vsetky tri serieee.. proste kazda je uuplne inaa a to je supeer..
ale fakt super ...ten kto to vymyslel bol hlavička teda
ale je super ako všetky ostatné, najlepšia je aj tak 1. séria pozrite si aj 4. sériu je super, hlavne "final break"
stánka kde sa dajú pozerať seriály - www. iserialy.sk