Nie je to bohviečo...máš tam gramatické rýmy, niekde dokonca nemáš vôbec, myšlienkovo ako bolo spomínané klišé, no a slová ako navždy v tomto ponímaní priam neznášam. Ale máš len 14, ďalším písaním sa môžeš stále zlepšovať
ako pointa je fajn..ale toto keby si ukazala slovenčinárke ti nebude chcieť dať ani sloh písať.. v každom písaní je doležitá gramatika zmyselnosť vyjadrovania..
no teda nic moc... gramaticke rymy zabiju kazdu basnicku, bez ohladu na to, aky obsah ma, tomu sa treba naozaj vyvarovat... ale pokial je topre tvoju lasku, tak ona tourcite pochopi a bude sa jej to pacit
nepáči sa mi veľmi, ničím ma nechytila za srdce, neokúzlila ma. Ale moj názor ani neber do úvahy, mňa totiž dokáže okúzliť len každá 20.ta báseň táto je taká suchá, ničím nie je výnimočná..
potesi.. no a co ze je su tam otrepane veci.. ludia denne povedia 100 razy tie iste slova omielane kazdym a dookola.. a nikto si to nevsima, iba ak je to v basni len sa zlepsuj.. bude to len a len lepsie
Ze je krasna A čo že su tam chyby niekto nenapiše ani taku tak čo tu niektori vypisujete ako keby ste boli najlepši v slovenčine a niejaky najlepši basnici.Niekto sa aspon snaži ale skuste napisat niečo aj vy a dajte to sem ohodnotime aj tie vaše a uvidime ake budete mat a potom sa jej môžte smiat.A ty na tom len popracuj a uvidiš,že to bude stale lepšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
len sa obávam, že ti to zmažú/ofrflú, keďže toto by sa hodilo skôr do blogu
neni tam jedina metafora je to take...proste basnicka co si napises z nudy cez hodinu
nehovoriac ze je to otrepana tema a klise
trebalo by nam to popracovat, je to taky priemer
Zlé.
Že posledné minúty pred spánkom jemu venuješ.
mne sa páči toto.
ale to jemu by som určite zmenila na mu.
ako pointa je fajn..ale toto keby si ukazala slovenčinárke ti nebude chcieť dať ani sloh písať.. v každom písaní je doležitá gramatika zmyselnosť vyjadrovania..
typ rýmu v tretej strofe wtf??