no tak toto si vychutnam, nehnevaj sa za moj nazor, ale uz mam takychtoveci na slovensku akurat tak dost... ako tu uz bolo spomenute skor, klavir je celkom pekny, ale neskor je to ciste klise. Reverzne zvonceky a reverzna crashka su strasne - mimochodom je tam dokonca aj zle napasovana, pretoze pocujem milistotinkovy rozdiel medzi nou a klasickou crashkou na zaciatku dalsieho patternu/beatu.
Spev je otrasne typicky pre slovensku scenu - aj co sa tyka tematiky, aj co sa tyka textu, aj co sa tyka prilis prebudenej hlasitost cez ostatne nastroje v piesni.
Beat je strasny - akokeby som pocuval Elan z rokov 90tych.
Celkovo mi tato pesnicka nepriniesla nic nove, mozem ju zaradit medzi dalsie slovenske typicke nepodarky a tuctove zalezitosti, ktore by na zahranicnej hudobnej scene poslali v okamziku do kosa
@helloeua puding je vo svojom žánre to najlepšie, čo máme...a hlavne nie je to tak obožrané ako tie cez kopír kapelky, čo počúvaš ty, slovami básnika - sťa by ich jedna mater mala
Povedz mi co mi da ta trapna kapela PPE ? Povie ti to nieco ta skladba ktoru si sem dal ? Mne to absolutne nic nehovori a viem presne o com tam spieva. Len proste nuda.
nádherná skladba :-" ľudia čo neocenia takúto pesničku, tak sú zakomplexovaný kkti, ktorý počúvajú dokola len amerických rádovych a popových spevákov a nedokážu oceniť snahu mladých chalanov zo slovenska, nevedia podporiť svojích, podporujú len zahraničnú scénu ktorá je do nich tlačená zo všetkých strán a zo všetkých médií ... z vás mi je na grc, ste nič len odpad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Rádiový grc, typický pre slovenské rádiá.
1. Nečakaj tu chválu. 2. Robíš si tu reklamu.
no tak toto si vychutnam, nehnevaj sa za moj nazor, ale uz mam takychtoveci na slovensku akurat tak dost... ako tu uz bolo spomenute skor, klavir je celkom pekny, ale neskor je to ciste klise. Reverzne zvonceky a reverzna crashka su strasne - mimochodom je tam dokonca aj zle napasovana, pretoze pocujem milistotinkovy rozdiel medzi nou a klasickou crashkou na zaciatku dalsieho patternu/beatu.
Spev je otrasne typicky pre slovensku scenu - aj co sa tyka tematiky, aj co sa tyka textu, aj co sa tyka prilis prebudenej hlasitost cez ostatne nastroje v piesni.
Beat je strasny - akokeby som pocuval Elan z rokov 90tych.
Celkovo mi tato pesnicka nepriniesla nic nove, mozem ju zaradit medzi dalsie slovenske typicke nepodarky a tuctove zalezitosti, ktore by na zahranicnej hudobnej scene poslali v okamziku do kosa
už aj recept na varenie kvalitnej hudby existuje a aj tak to niektoré kapely vedia tradične sfuckovať
Súhlasím s @12
čím to je, čím to je, že som hudobne obmedzený .....
Takže každý negatívny názor je zlý a nesprávny?
Ty aj čítaš po sebe ?
Ja som si všimol, že je tu slovenská scéna podporovaná vo veľkom, ale rádio skladieb je tu už po kokot, tak sa k tomu stavajú negatívne. Čuduješ sa ?