NAjviac s a mi apčila posledna 20minutovka taky rýchli futbalik z jednej strany nadruhú útok našich a hned protiutok a zase utok našich
Ak zahraju takto proti holandanom tak to bude paráda (síce je pravda že taliani hrali hovno nedosledný , tka s aproti nim hralo dobre no holandania taky nebudú )
úplná katastrofálne hrali Taliani....kebyže mi bracho nepovie že tí biely sú Slováci, tak by som bola v tom že naší hrajú v modrých tričkách....musím len pochváliť
no zrazu kolko je tu chvalenkarov a obdivovatelov a 5 minut pred zapasom im nikto z vas neveril!!!!!!!!!!!!hajzli ste a deti ivt vas naučí!!!!!!!!!!!!!!!
No keď úplný nováčik na majstrovstvách dokáže postúpiť zo skupiny a na úkor úradujúceho majstra sveta a aj po zlých výsledkoch v skupine, nedá sa to inak nazvať ako fantázia, nech by išlo o hocikoho. Ja som strašne rád, že to boli práve naši futbalisti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Uplna parada, super. A som rad, ze V. Weiss zatvoril novinarom klapacky, je mi sympatickejsi, ako nase media
Ak zahraju takto proti holandanom tak to bude paráda (síce je pravda že taliani hrali hovno nedosledný , tka s aproti nim hralo dobre no holandania taky nebudú )
Viem, že sa čosi hralo, ale podľa výsledku som si myslela, že to bol hokej.