wtf superstar to ešte chodí ? ja som pozeral len 1 a tú prvú ani neviem kto vyhral tie ďalšie a nijako ma to extra netrápi, pretože hudobná scéna bude mať zas na pár mesiacov ak nie menej svoju hviezdu, pretože ak prestane byť o nich záujem a odídu keše sami preraziť bez pomoci nebudú schopný .. stále budu potrebovať nejakú figúrku, ktorá ich tam vytiahne ... proste možno si oddreli superstar ale dostať sa na hudobnú scénu tak to oddreté nemali
@mielikki viem, že spievala na jednom plese čo robila organizácia "Usmej sa na mňa" asi pred rokom a pol, viem to, pretože som tam bol Inak spieva strašne
No tak prečo asi vyhral Lukáš, hm? Porozmýšlam. Žeby preto, aby aj stávkové kancelárie na niečom zaryžovali? Gunča bola typom na absolútneho víťaza, veľa ľudí na ňu vsadilo, nemohli ju nechať vyhrať...
@dsimca maloktora ano... Guncikova zvladala spievat vsetko a ma krasne zafarbeny hlas.. a vysky dava perfektne rovnako ako nizke tony.. navyse sympatacka.. to len take moje postrehy
Videl som ho spievať pred dvoma rokmi na jednej akcii a žiaden úspech to nebol väčšina ľudí si ich nevšímala. Obávam sa že dopadne ako väčšina finalistov. Sláva zo superstar pominie uvidíme čo zostane.
@kolini nie , ale napis ze sa ti nepaci a nie ze spieva falosne , ked ludia z " brandze " , vravia uplny opak ... ale som rad , ze guncikova bola az vo finale , pretoze sa bolo na co pozerat popri jej uzasnom speve a paci sa mi ze sa podelil o vyhru a dal jej 10 000 eur
Lukas..proste trieda bola som na ich koncertoch a pecka spokojnost...Kosice to proste dali a guncikova...celkom fajn len spodne tony jje nejdu absolutne...a vysky krici...nic moc Alzbetka je omnoho lepsia
@baggy ja ti hovorim, ze tie nizky spieval v minulom kole falosne, a ludia z brandze myslis, tych jeho kamaratov? to je show, ked niekoho vychvalujes a dostane sa az do finale, nemozes snad pred vsetkymi povedat, ze domrvil nizke tony.. ved preco myslis, ze si vzal ako oblubenu The Best Of You od Foo Fighters, kde spieva v podstate len vo vysokych tonoch? aj z vypocitavosti..
na margo Guncikovej, je mi jej trochu luto.. spieva fantasticky bez chybiciek..
@kolini podľa mňa vie spievať tak maximálne Pink a tá speváčka z Evanescence. Ostatné pre mňa škriekajú, ženský hlas mi pri speve prosto vadí, vrátane Gunčíkovej, to je môj názor, ja neberiem že sa páčila tebe, mne ani omylom, žiadna z báb sa mi v superstar nikdy nepáčila
poslednu seriu superstar som velmi nesledoval, ale grandfinale som si nenechal ujst no tešil som sa že to vyhra gunčíkova, a bohuzial adamec, nevravim že je zly...ale GABINA mala vacsi feeling STAR ...)
Ale tak jasne minulyrok čech, tak aby sa nepovedalo že len češi vyhravaju tak to dali slovákovi, korupcia DDDDd
Som spoko, vyhral Košičan, o to väčšia sranda, že v minulom ročníku bol vo finále tiež Košičan, no a Gunčíková má dobrý hlas, riadne silný , takže by mi som napísala, že som spoko aj keby vyhrala ona....
Ináč si tiež myslím, že Lukášove víťazstvo malo niečo dočinenia s tým, že čech vyhral minulý rok....
bolo by trapne a nevyrovnane ak by v ceskoslovenskej superstar vyhral/a zase cech/ceska ... musel vyhrat on ... aj ked spieva horsie, aj seps musel vypadnut, pretoze je horsi ako guncikova a take finale by si nemohli dovolit ... je to manilupovany trapas ako vsetko v televizii ...
guncikova vie len hucat...ked sa snazi spievat potichu tak len mrmle...proste nikdy ma jej predstavenie nebavilo lebo do toho nedokaze dat ale ziaden cit a niektore jej pesnicky som uz musela prepnut co mi z nej uz v hlave drncalo takze nie dakujem na jej koncert urcite nikdy nepojdem...a s vitazom som tym padom spokojna
Toto je už fakt moc! Nech to vyhrá hocikto,aj tak vždy všetci píšete,že to bolo zmanipulované. Prečo by to nemohlo tak byť žeby vyhral Lukáš? Úžasne spieval,a mal veľa fanúšikov. Od nás posielali len jemu. Nehovorím že to je všetko férové,ale keby nemal toľko fanúšikov a sms hlasov,nedostal by sa až do Grandfinále..
Keď minulý ročník vyhral Chodúr, všetci ste sa tu rozhorčovali, že vyhral Čech. Ak vyhrá Slovák, zasa vám niečo prekáža.
@kolini Čo sa týka nízkych tónov, tie Gunčíkovej nikdy nešli. Niekedy ju takmer nepočuť, keď ich spieva, o to viac si to potom kompenzuje tými vysokými.
A čo sa chválenia týka, tak chválili stále iba ju. Toť môj názor.
@mizoyka v pohode.. mna superstar nezaujima.. ozajstni umelci a spevaci nepotrebuju tieto vypiplane relacie pre nastrocne a vybuchat zo vsetkeho peniaze...
Som rad ze to vyhral Adamec ale nejak mi to zili netrha aj keby nevyhral , dostane 3 miliony nejaky ten cas bude bohac ale ked nezacne robit dobru hudbu tak nic . tak skoncilo 80 % superstaristov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
na margo Guncikovej, je mi jej trochu luto.. spieva fantasticky bez chybiciek..
ale na foo fighters by som šiel
Ale tak jasne minulyrok čech, tak aby sa nepovedalo že len češi vyhravaju tak to dali slovákovi, korupcia DDDDd
je to obycajna sutaz pre supakov
co to je za borcov , prespievavat pesnicky ?
Ináč si tiež myslím, že Lukášove víťazstvo malo niečo dočinenia s tým, že čech vyhral minulý rok....
a myslím že bol najlepší
@kolini Čo sa týka nízkych tónov, tie Gunčíkovej nikdy nešli. Niekedy ju takmer nepočuť, keď ich spieva, o to viac si to potom kompenzuje tými vysokými.
A čo sa chválenia týka, tak chválili stále iba ju. Toť môj názor.
hovoril som skor o tom jedinom kole...