ako pise @ratsanares konecne to nie je tym, ktory ma plnit neskutocne ocakavania a pri ktorom si trham vlasy ked robi chyby..
su tam deju sa.. ale je tam vela mladych hoci popravde ten tim ako taky az tak mlady nie je no je tam vela debutantov, ktori sa kvoli hracom z nhl nedostavali do repre..
buduci rok to bude zaujimave, kedze myslim ze par ich z nhl pride..
toho roku verim na zazrak... lebo to co predvadzaju svajciari, dani, nori.. preco by nemohli i slovaci.. nabit nemcov, svedov a bojovat o medaily.
ja som si ich tiez oblubila su mi strasne sympaticki aj ked teraz prehravaju vidno na nich ze sa snazia a ze su vdacni ze tam su a chcu byt co najlepsi..
ako všetci hovoria, čo čakáte od nového teamu a od bažantov, s novým trénerom. Toto nie je starý team ktorý vyhral MS. Ale aj naši neboli spočiatku dobrí a ako sa vypracovali. Treba im dať šancu, snaha tam očividne je, ale to nám k víťazstvu nepomôže. Uvidíme budúci rok.
Podľa mňa nehrajú vôbec zle,len si nechajú za krátku dobu zrazu nastrieľať kopec gólov a potom to je už ťažko obrátiť...a s Fínskom to bol podľa mňa pekný hokej.Som zvedavý na tých Nemcov dnes...
Držím im palce a kritizovať ich určite nebudem, lebo už aj tak niečo ukázali na to že v takom zložení hrali na MS po prvý krát. Pravdu povediac ma až prekvapili ako hrali ani som nečakal že vôbec budú hrať ako hrajú. Len tých šancí keby sa podarilo premeniť, tak by to bolo ešte krajšie, ale aj tak klobúk dole pred nimi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Mohli by dneska vyhrať s Nemeckom, prajem im to, nech aspoň okúsia štvrťfinále.
paci sa mi ako sa snazia a ze maju potencial... osobne by som uz stare hviezdy ani nepotreboval...
su dokonali.... vsetci vsetci
ako pise @ratsanares konecne to nie je tym, ktory ma plnit neskutocne ocakavania a pri ktorom si trham vlasy ked robi chyby..
su tam deju sa.. ale je tam vela mladych hoci popravde ten tim ako taky az tak mlady nie je no je tam vela debutantov, ktori sa kvoli hracom z nhl nedostavali do repre..
buduci rok to bude zaujimave, kedze myslim ze par ich z nhl pride..
toho roku verim na zazrak... lebo to co predvadzaju svajciari, dani, nori.. preco by nemohli i slovaci.. nabit nemcov, svedov a bojovat o medaily.
zasluzene samozrejme, ale tak co - vsetko potrebuje rast
a ked aj zrovna nebudeme najblizsich 20 rokov majstri, minimalne mozme hrat celkom chutny hokej