do Alzy po nove repraky, hobby, knihy, pozerat MS vo futbale, hrat L.A. Noire a vecer ist behat. nedela cvicit, knihy, a netusim, asi PC, nudny vikend.
Mmmm... spať dlho doobedu.. potom si pozrieť niekoľko Anime, Games of Thrones, The Vampire Diaries a Supernatural (som dostal dajakú seriálovú náladu tak pozerám všetko čo som nedopozeral)..
Oddychovať po dnešnej túre zo školy a dúfať že sa mi zahojí päta na nohe bo ani tenisky neobujem jak ma bolí
Táto otázka ma dosť neprijemne zasiahla
mal to byť súper víkend...konečne som si mala oddýchnuť od toho všetkého stresu,, vytazenia a nátlaku...a mala som byť s ním!
@scoopsk Zo Spišských Tomášoviec na Tomašák je to asi polhodina, z Tomášáku na Letanovský Mlyn asi 2 hodiny a z Mlynu na Kláštorisko kľudnou chôdzou je to 2- 2,5 hodinky
Pozri mapy.hiking.sk, tam si vieš nájsť dotyčnú trasu aj s časom
No dnes o tretej koncim v robote a potom sa stretnem s kamkou, uvarime super slepici vyvar a budeme v teplucku ho pochlipkavat a divat sa naten hnus za oknom.
A zajtra na obed idem s druhou kamaratkou co som nevidela hadam aj polroka a vecer by mohol dojst moj chlop aby sme pozreli got.
Pre mna idealny vikend uz len hodinu a pol v robote strpet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
@relieforsaddist cize klasika?
@soreljulien koho, co?
ale chvalim Vas!
A prezradis aj co robis? ci to by si ma potom musela nechat odstranit? :happy:
Oddychovať po dnešnej túre zo školy a dúfať že sa mi zahojí päta na nohe bo ani tenisky neobujem jak ma bolí
ja by som aj pracovat chcela, ale nemam tasky
mal to byť súper víkend...konečne som si mala oddýchnuť od toho všetkého stresu,, vytazenia a nátlaku...a mala som byť s ním!
v nedeľu sa budem asi iba váľať v tej posteli :happy:
hniť a jesť, jesť a hniť
a ešte si budem robiť srandu z maďarského prízvuku :happy:
Pozri mapy.hiking.sk, tam si vieš nájsť dotyčnú trasu aj s časom
A zajtra na obed idem s druhou kamaratkou co som nevidela hadam aj polroka a vecer by mohol dojst moj chlop aby sme pozreli got.
Pre mna idealny vikend uz len hodinu a pol v robote strpet