Ani jedno, anorexia=umries skoro, bulimia=aj tak umries, lebo okrem totalne pokazenych zubov (kyselina zo zaludka) sa telo automaticky nastavi na vracanie, cize aj ked clovek chce jest, aj tak sa povracia, ... co je lepsie?
Anorekticke bmi je pekné, ved spomente, kolko zdravých bab ma take bmi, zatial co nadváha je vzdy zla nielen vyzorovo, bulimicka moze mat aj nadvahu. A maju zle zuby z vracania.
Dlho som rozmýšlala za čo zahlasujem..obidve sú hrozné...tie baby neodsudzujem,je mi ich skôr lúto..pri honbe za krásou si posierajú zdravie...ale hej,bulímia je asi ešte horšia..možno o kúsok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale ja som len debil ktorý o tom nič nevie samozrejme.
Bulimia ked mas velky vydaj vobec nemusis byt tucna.
muž by mal mať pri takej výške 70kg a žena 60kg, čiže si podvižívena a na najlepšej ceste k bulimii .......filip
ale začneš, keď budeš robiť blbosti a začneš nejesť a chudnuť, potom ti to telo vráti a zle skončíš .......filip
a jedz normálne, si vo vývine, potrebuješ dobru kvalitnu stravu, neskoršie ako rodiaca matka by si mohla ublížiť dieťatku, to hadam nechceš .....filip
chude baby, že im rebra trčia sa mi nepáčia, sú to rebrináčky a možu si na rebra kapuistu vešať, fujky fúj....
extremne chudy človej aj skôr ochorie, je nervozny, hanbi sa za seba ked sa volakde vyzlečie ...
buď normálna baba, ako ma byť a neriskuj všakovaté neduhy,ktoré by si neskoršie v živote oľutovala
a k tým detičkám, je ešte priskoro takto myslieť, to vnútorne volanie poslania ženy ťa len čaká, teraz máš rozum nad niečim iným .......filip
aj tak ti neverím, neviemm prečo máš v avatare potom bábiku, tie sa ti páčia(ach).......filip
a otravné a besné su preto, lebo ich tatko z materou zle vychovali
je hlupe tieto dve veci podla mna porovnavat.
zvláštne že sa ti páči upírka, ja by som jej zuby vylámal, aby nemohla cicať krv .....filip
a mňa by si si zobrala za muža ?.......filip
pocuvaj radsej @zajkousko