Co to je za otazku .... komu sa paci kost a koza? Tedda... mozno niekomu ano, ale je jasne ze vacsina chlapov uprednostnuje skor sexy krivky, zenske krivky.... ja napriklad mam radsej dokonca par kil nadvahy ako podvahu... no takze urcite sa mi pacia tie "nejake zenske krivky" A nevadia mi ani nejake tie svaly pokial to nieje vyslovene kulturistka so zilami na bruchu a rukami vacsimi ako standardny chlap...
svaly na zenach sa mi absolutne nepacia (hlavne ak ich je vidiet), chude mi nevadia, zenske tvary mi tiez nevadia za predpokladu, ze to nie je prilis vyrazne..
inak @3 veru dobr postreh, ani som si neuvedomil ze aj takto to moze byt heh... a veru ked tak nad tym rozmyslam je to aj tak napsiane ze: "Len kost a koza" to mi znie tak opovrhujuco a... "zenske krivky" to uz znie tak vznesene a pritazlivo... hmm nieco na tom bdude
zeny typu kost a koza sa mne osobne velmi nepacia, predovsetkym tie uplne vychrtliny modelkovske a niektore maju este tie extremne "thigh gaps" to mi pride skor nezdrave ako pekne
svaly sa mi nepacia absolutne, proste normalne zdravo chude alebo nejake tie zenske krivky a tvary sa mi pacia
To je dost blbost takto vseobecne sa pytat kedze u kazdej osoby je to ine napriklad mne sa velmi paci Lana Del Rey (aj momentalne ked neni zrovna tak chuda ako bola volakedy a napriek tomu vyzera tak uplne super) a takisto sa mi paci aj taka Johanna Herrstedt ktora je uplne chudulinka :S a u chlapov to je podobne, proste podla mna clovek ktory hovori ze sa mu pacia IBA velke zadky alebo iba velke svaly na 100% hovori blbost lebo pritazlivost je (aspon podla mna) o celku a nie len o postave.
...štíhle, chudé...no hlavne aby nemali brucho veľké, tlsté nohy, ale každému sa páči niečo iné, aj krv a mlieko ženy bývajú pekné, ale ja som atletický typ a ku mne sa taká nehodí...
Ach tie ženy do piče už -.-" POCHOP že nikto nemá rád kosť a kožu ALE ANI ŽIADNE INE EXTREMY CHAPEŠ? (pokiaľ nejde o nejakú úchylku keď sa mužovi páči žena 100+) chalanom sa páčia štíhle dievčatá ktoré majú aj cici aj rici a ne vychudnuté ani žiadne tučné ani žiadne s bicepsami väčšími než sami chalani..
Zase keď chalan posiluje tak azda nebude chcieť bacuľatu ne? bude si hľadať dievča čo má podobný štýl života ako on čiže tiež cvičí..
Proste mne sa tiež nepáčia tlusté dievčatá ale to neznamená že hneď chcem vychrtlinu -.-"
kosť a koža to sú anorektičky také sa mne nepáčia ale ani fakt nejaké tlsté.....ale chudé, štíhle, alebo s kilečkom navyše (krv a mlieko) to áno aj tak dôležitá je celková charizma....nie len samotná postava
zenske tvary proste mne sa napr strasne nepacia ked maju zeny taku velku medzeru medzi stehnami :ble: to je moc chude na mna... ani uplne ploche brusko ale zas ani tlusky proste take prirodzene akurat abo @30 ta je krasna
Presne ako pise kittan. Štíhla, ale musi mat aj tvary, prsia nesmu chybat, celulitida nesmie byt. Niektore zeny su pritazlive aj ked su trochu objemnejsie, ale rozumne, cize bez celulitidy, hladka vypnuta opalena pokozka a pekna tvar a moze byt... ale je to velmi individualne, kazda zena je ina. Su aj zeny, ktore su pekne stihle, ked maju oblecene leginy, alebo kratke sukne, tak su bohyne Hlavnej ulice v meste alebo v nakupnom centre, ale akonahle sa vyzlecu, su z nich vychrtliny, ktore vacsinu muzov nijako extra nevzrusuju, bohuzial. A svaly, tie urcite nie. Ak su napumpovane, je to hnus. Ak zena cvici v posilovni, ma samozrejme aj svaly, to nie je zlé, ale tie fotky zien na sutaziach fitness s napumpovanymi svalmi a vyrysovanym odvodnenym telom, tak tie vzrusujuce vobec nie su...
@mapyss No ono je to bohuzial tak. Vychudnute dievcata bez hrudnika su jednoducho nepritazlive, hlavne ked sa vyzlecu v spalni. Ale aj take zeny mozu byt pre muza pritazlive, ono je to individualne, ja hovorim za seba.
je rozdiel medzi pojmom "ženské krivky" pod ktorým sa myslí štíhly pás, väčšie boky a pekný zadok a medzi tým, keď má žena nadváhu, ovísajúce svalstvo a neforemné tvary - to už niesú "ženské krivky" ...
a myslím si, že to veľmi závisí od typu človeka, na niekom to, že má zaoblenejšie tvary môže vyzerať celkom pekne, ale na inom to pekne vyzerať nemusí a jemu (jej) naopak môže svedčiť to, že je chudás tenkými končatinami a menším dekoltom.
@yoss to je hlupa vyhovorka ze sa k tebe nehodi lebo ma iny typ postavy moj frajer ma 190cm a po 13 rokoch kickboxu je dost atleticky ja mam 165 a od atletickej postavy mam dost daleko a aj tak sme spolu uplne uzasni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
svaly sa mi nepacia absolutne, proste normalne zdravo chude alebo nejake tie zenske krivky a tvary sa mi pacia
akosi som sa moc rozpisala..nevadi
a jasné že ti nikto nenapíše že kosť a koža. (to sú anorektičky)
Normálne sa tomu hovorí štíhle/chudé
a mne osobne sa moc nepacia baby s kratkymi vlasamy az na niektore ktorym to fakt sekne ale najlepsie su dlhe
Zase keď chalan posiluje tak azda nebude chcieť bacuľatu ne? bude si hľadať dievča čo má podobný štýl života ako on čiže tiež cvičí..
Proste mne sa tiež nepáčia tlusté dievčatá ale to neznamená že hneď chcem vychrtlinu -.-"
toto sa vám nikomu nepáči?
toto sa nepáči
Osobne sa mi celkom páči 8)
» img.cas.sk/img/4/gallery/1...
základateľka bude mať pár kíl navyše
a myslím si, že to veľmi závisí od typu človeka, na niekom to, že má zaoblenejšie tvary môže vyzerať celkom pekne, ale na inom to pekne vyzerať nemusí a jemu (jej) naopak môže svedčiť to, že je chudás tenkými končatinami a menším dekoltom.
Bože.