Tu máš odporúčaný študijný program s vypísanými predmetmi na bakalárskom štúdiu kulturológie na FIF UK v Bratislave: » fphil.uniba.sk/fileadmin/fif/s...
@younggirl1999 To je ťažké takto odporúčať... Mali by si si určiť pririty - či ti ide o to, aby ťa škola a práca v odbore bavila, či ti ide o to dobre zarábať, či chceš skôr kreatívnu, teoretickú alebo praktickú školu (a neskôr asi aj prácu)... Mala by si si určiť priority, a hladať si odbor a školu podľa toho.
@younggirl1999 niekedy je lepšie si to čo ťa baví nechať ako koníček a nie za každú cenu to ísť študovať lebo potom po štúdiu narazíš na problém....
Najlepšie je keď ťa baví to s čím sa dá aj nejak viac či menej zarábať (teda viac ako menej).
Študovala som to, z každeho rožka troška, a nakoniec ked dostudujes, nevies nic, iba teoriu, ja som tu skolu zanechala, uplatnenie v odbore slabulinke za malo penazi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» fphil.uniba.sk/fileadmin/fif/s...
Najlepšie je keď ťa baví to s čím sa dá aj nejak viac či menej zarábať (teda viac ako menej).