neviem ale viem ze ten moj (mimochodom poskladany pred 7 rokmi) by sa uz mal rozlozit ! ale kto mi potom zlozi novy ? respektive zlozit by ho mal kto ale zaplatit nie
@night@filus mne len napadlo ze nie vzdy sa pocitac sklada s cielom max vykon za peniaze ktore mam, ludia proste kupuju aj kancelarske zostavy a podobne ...a po druhe som si viackrat vsimol na eshopoch slusne zlavy na zostavy a to aj na solidne postavene pricom na tie komponenty samotne uz nie
a co sa tyka ntb....teraz mam prvy notas...kupil som MSI GE 70 a nemozem sa stazovat...stoji sice cez 1000€ ale je to delo...dizajnovo pekny a funkcionalitou mi tiez vyhovuje...
Skladacka uz len na tom ,ze to nieje Dell ci ine zvyknes usetrit 100-200e, ak si tam hodis AMD tak dalsich par 10tok az 100vak (kazdy sa ide posrat z intelu), ak si tam das vlastne OS zasa nejake peniazky... navyse ak sa nemylim tak na zostavy je plosna zaruka 2 roky i ked niektore komponenty samotne maju viac
Hotove zelezo je skladane s cielom postavit co najlacnejsi stroj urciteho standardu ohladom parametrov. Zelezo skladane individualne zas viac odzrkadluje individualitu. Niekto chce stroj ktory presahuje standard, niekto chce kvalitnejsie komponenty, niekto preferuje urcite znacky, niekto chce stroj ktory bude tak trosku nadcasovy ... a bla - bla. Hotove zelezo je podla mna zamerane na firmy a institucie.
Skusenost s hotovym zelezom byva taka, ze z upgrade sa zvykne stat uplna prestavba, ktora obcas prerastie do rozmerov skladania uplne noveho stroja.
Smutne je, ze u nas sa kazdy snazi individualnym skladanim konkurovat hotovemu zelezu a vykazovat nizsiu cnu a naklady. Potom tie stroje tak aj vyzeraju.
@etelnair tak kancelársky by som asi neskladal to je pravda... ale čo som si pozeral zostavy (teraz myslím niečo výkonnejšie na gemblenie a podobne) tak vždy ale vždy som tam našiel niečo čo mi tam vadilo čo sa týka komponentov, nikomu by to možno vyhovovalo ale osobne by som do hotovej skrinky nešiel nikdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale zasa poskladaný počítač môžeš v prípade poruchy celý zbaliť a poslať do servisu a nemusíš hladať čo je pokazené
Skusenost s hotovym zelezom byva taka, ze z upgrade sa zvykne stat uplna prestavba, ktora obcas prerastie do rozmerov skladania uplne noveho stroja.