veet krem - na hovno... voskove pasiky - na hovno... ale mala som raz taku penu v spreji a ta bola dobra, bola v ruzovom baleni... už nikdy som ju nenasla, kedze sa už vyrabaju nove atd
Najlepší je epilácia strojčekom... mám dokonca až dva ale neholím sa ani s jedným. Nielenže ma to nenormálne bolí, ale ani si s tým poriadne tie nohy neoholím
@d170 no mne akurat tak vyslo, že penu som si nastriekala na jednu nohu a dosla... na druhu som zobrala mamin krem, že hadam to bude podobne.. pena zabrala ako vzdy rychlo a krem som radsej nechala dlhsie a nic... tak som nakoniec jednu nohu mala odpenovanu a druhu oholenu... a ten krem strasne smrdi
@cocca-colla nie, to bolo veet v ruzovom spreji...
strojcek tiez mam, pouizivam, len na vnutornej strane litok sa mi zacali robit vyrazky... tak som sa vratila ku ziletkam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Najlepší je epilácia strojčekom... mám dokonca až dva ale neholím sa ani s jedným. Nielenže ma to nenormálne bolí, ale ani si s tým poriadne tie nohy neoholím
Inak depilačný krém od veet sa mi zdal najhorší zo všetkých takýchto krémov a to stojí najviac.
@cocca-colla nie, to bolo veet v ruzovom spreji...
strojcek tiez mam, pouizivam, len na vnutornej strane litok sa mi zacali robit vyrazky... tak som sa vratila ku ziletkam