čau birc, potrebujem poradiť. chcem študovať žurnalistiku, lenže keďže to je dvojodbor, neviem čo k tomu. A teda do úvahy prichádza buď politologia (politika ma celkom baví) alebo história (aj to ma baví). Budete strašne veľmi super, ak mi poradíte!
@bunnyboy no veď toto, chcem byť novinárka vo vojnových oblastiach (takže teoreticky sa tam hodí aj história - ako pôvod všetkých konfliktov) a zas politológia je zas aktuálne pozadie toho, čo sa deje.
Ja by som bral politologiu,ale to sú moje osobné preferencie,neviem,čo je pre teba lepšie...nejaké tie historické fakty a súvislosti sa dajú naštudovať aj popri tom
@riddler ako idem maturovať aj z dejepisu a nosky, a nemyslela som si, že ma dejepis takto bude baviť, preto rozmýšľam nad históriou. a fakt sa neviem rozhodnúť, občas mám pocit, že politologia je lepšia, občas, že história, a už nad tým dosť dlho rozmýšľam.
@tulipanoo skôr by sa ti hodila nepriestrelná vesta vystúžená karbidovou keramikou .. a nechcem ťa odradiť od dejepisu ale skôr by som asi tú politológiu aj keď dejepis mám veľmi rád .. zámienka-konflikt-vojna
@dumbledore ja to kombinujem so žurnalistikou, v prvom rade chcem písať, ten druhý odbor je len kvôli tomu, aby som sa o niečo mohla oprieť, keď budem písať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov