@1 to su take penove ruzovo biele cukriky, mozes si ich dat s cimkolvek ale s alkoholom to v podstate nema nic. vacsinou sa robia na ohni potom su uplne faajn
@3 ahaaaaaaaaaaaaaaaa jasne sak to mam rada ... no ale aj tak mi viac chuti horalka...a marshmalow som este neopekala na ohni...ale uz osm o tom pocula, je to tak dobre???
Na fyzikálnom veľtrhu mali ako experiment mikrovlnku a marschmallows ...
S pár spolužiakmi sme polku cukríkov zožrali a s druhou polkou zasrali mikrovlnku, bolo inak celkom efektné ako to tam rástlo ... A ja som to aj chutnal, potom, ale bolo to moc horúce ...
@10 lol ..hlavne ze efekt tam bol....ale aj ked to nie opcene alebo nejak inak spracovane je to fajnee..takze dufam ze ked to opeciem tak mi to nepokazi chut:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
S pár spolužiakmi sme polku cukríkov zožrali a s druhou polkou zasrali mikrovlnku, bolo inak celkom efektné ako to tam rástlo ... A ja som to aj chutnal, potom, ale bolo to moc horúce ...