viem ze som hlasovala za POKEC ale v skutocnosti je lepsi BIRDZ..ide o to ze Pokec sa mi nacita hned a nez sa mi nacita BIRDZ stiiham sa aj najest...a vzdy mam dost nervy...ale obsahovo BIRDZ
booom ani nepoznám, pokec ma trápi len preto, že je tam každý, icq často padá, na skype skoro nikto neni a na fejsbúku (facebook, aby do mňa niekto neskočil) ma bavia jedine kvízy, v podstate je to iba o zabíjaní času...
čiže jednoznačne birdz - ponúka mnoho možností pre mladých, teda, veľa možností pre mňa a mám ho aj ako domovskú stránku. jediné, čo mi vadí, je to, že tu chodí hneď niekoľko vymetených ľudí... ale to je tak všade.
zoznamky su humus...narobia viac skody nes uzitku..ale zas ked sa to tak vezme ked sa clovek nudiii tak bud ten pokec aby si s nekym pokecal alebo birdz aby si sa zasmial
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
čiže jednoznačne birdz - ponúka mnoho možností pre mladých, teda, veľa možností pre mňa a mám ho aj ako domovskú stránku. jediné, čo mi vadí, je to, že tu chodí hneď niekoľko vymetených ľudí... ale to je tak všade.
BIRDZ 4EVER!