a co ked dievca nemoze za svoju postavu? uvazoval tu uz niekto aj nad dusevnou strankou dievcata? ja som napr. dost chuda a mozem zozrat aj 4 svedske stoly a nepriberiem... nemozem za to... na druhej strane mam spoluziacku co jedava same jogurtiky a hovadiny a je 2x taka ako ja... proste niekedy si svoj vzhlad nevyberies... maximalne po plastike moze niektora povedat som spokojna.. boze nad takymi hovadinami sa zamyslat, za chvilu tu budu ankety typu vadi vam ked ma dievca velky nos? male oci? kratke nohy? chlpate usi?... grrr len aby sa clovek rozculil...
@shoshana bavime sa len o fyzickej stranke ? jasne dievca musi byt mila a proste zlatunka baba ..nemoze byt pica s peknou postavou ..ale myslim ,ze vacsinu chlapov po fyzickej stranke zaujime pekny usmev a zadok
@ooooo samozrejme, keď už mám aspoň nejakú prednosť, tak ju predsa nebudem schovávať... ale mňa si muži zvyčajne fakt nevšímajú, pokiaľ si nedám opätky a neoblečiem sa pomaly ako kurva
@ooooo ale však ja nosím obtiahnuté gate ale sa za mnou proste neotočia to až po dlhšom sledovaní od kamarátov sem-tam začujem: Zuzka, ale ty máš dobrý zadok...
@ooooo tak hej, však ja nevravím, že to nepočúvam vôbec, ja vravím, že to počúvam málo na to, v akých pomeroch sú tie odpovede a predovšetkým že sa na ulici za mnou neotočia, pokiaľ sa neoblečiem ako šľapka a ja nie som z tých, čo by sa obliekali do XXL vecí, práveže priliehavé a dosť často dosť výrazné oblečenie...
@ooooo chodím von aj cez deň aj v noci... to je proste o tom, že keď mám malé prsia, tak sa chlap za mnou neotočí lebo nečaká, že baba s takými prsiami bude mať dobrý zadok. a nakoniec, zadok nerobí len to, ako vyzerá, ale aj aký je na stisnutie
@shoshana ..to sa na to pozeras zle praveze vacsinou dievcata s malymi prsiami maju dobry zadok - a naopak ..samozrejme stiskat zadok ti neznami muzi na ulici nemozu
@ooooo ako sa zdá, to vie len málo chlapov zle sa na mňa pozerajú chlapi... ja za to nemôžem, ja sa snažím byť aj atraktívna (však komplimenty sú fajn) a jasné, že nemôžu, to bolo len konštatovanie, lebo viem, že niektoré zadky aj dobre vyzerajú, ale na omak sú o ničom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
135 komentov
dneska ma definitivne dostala tato zena
@takemeway a zena co nema mozog je pica ..tvoj pripad dievca ..jak mozes taku surovu KOKOTINU povedat?y..dievca za to moze ked nema prsia co???
Ehm a mlčať je zlato ...
Takto budeš mať do zajtra pred domom taký rad hučiacich pytačov, ktorí ťa nenechajú učiť sa ...
@ooooo no lebo ja údajne "malé prsia dobrý zadok" spĺňam a aj tak ma nik nechce