Čo je na tom keď ma baba viac kamošov ako kamošiek??kks ako nechapem...zo za hento maju niektoré baby vkuse niečo proti mne? nevedia pochopiť že večšinu chalanov poznám vďaka futbalu...a ja osobne si niekedy rozumiem viacej s chalanmi ako s babami...chyba
hmm praveže to neviem ...s babami chodim skoro stale aj von ...a keď idem nahodou vonka s chalanmi alebo niekde mimo kde su kamosi...tak už som ja ta najhoršia
hm ved vposlednom case ich ani neriesim uz ...ale nechapem ...bodaj by si toto forum aj tie osoby precitali...je to podla mna moja vec s kym sa bavim...a hej uz boli aj take reci ze sa chalani bavia somnou bo kazdemu jednemu dam dobre ze ne a podobne kktiny...ach neznasam takych ludi co otom hovno veida a beru si ma dohuby!...
U nepekného percenta svojich rovesníčok pozorujem absolútnu plytkosť, hlúposť, pokrytectvo a slepé nasledovanie momentálneho trendu prakticky vo všetkom, absenciu názoru, neschopnosť argumentovať a nezáujem o čokoľvek, čo nemá finančnú hodnotu.
bože čo také kraviny riešiš,keď si viac rozumieš s chalanmi tak čo a keď má chalan viac kamošiek ako kamošov rieši to niekto? ne ,proste ser na ne,závidia ti že sa s tolkými chalanmi bavíš alebo čo ja viem ,no ja takéto veci neriešim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
sa vykašli na tie baby..závidia ti
@mizoyka presne!
oni ti len závidia
U nepekného percenta svojich rovesníčok pozorujem absolútnu plytkosť, hlúposť, pokrytectvo a slepé nasledovanie momentálneho trendu prakticky vo všetkom, absenciu názoru, neschopnosť argumentovať a nezáujem o čokoľvek, čo nemá finančnú hodnotu.
@mizoyka
Ako na základnej som sa bavila s chlapcami a s dievčatami som chodila len niekedy
Mas chalana? chudak