čo je na tvojom obľúbenom hrnčeku?(keď to tu už bolo........tak to tu už bolo)
ja mám na hrnčeku raka, ktorý sa svojimi klepetami snaží uštipnúť nejakého zajaca, ktorý robí zle nejakému ďalšiemu zvieraťu..., je to fajn hrnček a udivuje ma, že sa za tie roky, čo ho mám, ešte nerozbil...
ja mam na svojom kiwi -.- a nie je to moj oblubeny ale iny nemam....a to kiwi je nehorazne blbe, to vidno uz na prvy pohlad...a ako keby to nestacilo je zelene aj zvonka -.-
ja mam havov na nom som dostala ako cenu v jednej sutazi to bol jediny s havom ostatne sa mi nepacili ja kamoske vravim potom so mnou vymenis ked budem mat tu ovcu a sup dostala som ho ja joooj
@sheily kazdopadne bud rada ze si ho prezila ty a nie on teba....ale podla spravnosti by si mala zomierat so svojim oblubenym hrncekom v rukach a pri poslednom vydychu ho rozpucit
usmiata myška so syrom. myšička je akokeby 3D jej noštek, očká, uško a chvostík sú na hrnček prilepené. je to ručná výroba, kupované na jarmoku. druhý taký som už nikde nevidela...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
A predtým to bol Maggi hrnček.
A teraz mám len taku sprostú náhradu za moje oblubené hrnčeky,a na ňom su neake kreslene divné mačky,nepáči sa mi a nechutí mi z neho kakao.
Čisto biely, taký vrúbkový a je na ňom akože sáčok čaju...
Šálku s Homerom Simpson... vždy som ju chcel
@radulik7 - krigeľ? to je ten pohár na pivo. taký z hrubého skla a veľkým uchom
Presne také,to nižšie som mal