Ja som tomu svojmu dala tričko s nápisom, čo som dala vyrobiť...šak som šikovná. Potom popolník a čokoládové Axe, hoci Axe som kupovala viac pre seba ako preňho, pretože hrozne rajcovne vonia
Ale kondómy sú také otrepané a všeličo veci, čo som písala.. Leno to je také, že skoro každý dáva takéto.. A inokedy som kreatívna, ale uňho sa nedáá!
Napr. jednej kamarátke som dala sednu obrovskú vázu (1,5 metrov!) plnú gumených medvedíkov, lebo ich miluje. Mala 18, tak si to zaslúžila. A druhej (má rada slnečnice, huba-bubu, zelenú farbu, čerešňový motív, prstene) som dala v krabičke v tvare slnečnice plno žuvačiek huba-buba a v strede bol zapichnutý prsteň so zelenou čerešňou..
@Andream chalani majú radi praktické veci ak napríklad sa rád bicykluje a nemá cyklistické rukavice tak tie... ak napr má rád komixy tak dajaký komix dobrý a tak neviem ti moc poradiť bo ho nepoznám.... ak hrá rád poker tak napr tú pokrovu sústavu či jak sa to volá kde sú tie žetóny a karty atď
babenky, tak u mna sa osvedcil dezodorant! minule som natrafila, nahodou na jednu super stranku: www.deo-kozmetika.sk a nasla som dezodorant pre chlapov, vola sa ze DEO HOMME a moj drahy je z neho uplne paf! v ten tyzden ked som mu ho darovala, chodil kazdu chvilu okolo mna so zdvihnutymi rukami, ze aha, nesmrdim tak som sa na nom prijemne zabavala ja ho mam tiez, ale DEO FEMME a som nad mieru spokojna!!!! Odporucam!!! pekny nesmrdiaci dnik vam vsetkym zelam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Takže čo sa kupuje chalanom ako darček? O.o
Dievčaťu (napr.: kamarátkam) dávam parfémy, plyšáky, kvety a tak... Ale chalanovi sa čo dá? O.o
proste ak ideme riesit sex tak radsej bez neho s inou ochranou (HAK) ale ak nie je ina ochrana tak ten kondom proste musi byt...
ja som dostal naposledy penazenku a na 15 tiez penazenku
medzi som toho niak moc nedostal takze neviem ja dostavam take veci co su uzitocne alebo potrebne
@Adulicek01 to mas odkial, ze mame radi kondomy?
Ale kondómy sú také otrepané a všeličo veci, čo som písala.. Leno to je také, že skoro každý dáva takéto.. A inokedy som kreatívna, ale uňho sa nedáá!
Napr. jednej kamarátke som dala sednu obrovskú vázu (1,5 metrov!) plnú gumených medvedíkov, lebo ich miluje. Mala 18, tak si to zaslúžila. A druhej (má rada slnečnice, huba-bubu, zelenú farbu, čerešňový motív, prstene) som dala v krabičke v tvare slnečnice plno žuvačiek huba-buba a v strede bol zapichnutý prsteň so zelenou čerešňou..
Ale chalanom proste neviem dávať! O.O
tak sme mu urobili sukromny koncert s kamaratkou.
Možnosty: :p
1. Daj mu za kupu orechov nech má čo lúskať.
2. Niaké alko nech je veselo.
2. Alebo pusu a je to.